Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, s-a deschis circulația rutieră pe vechiul amplasament al DN1, în zona Alba Iulia Nord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Minune de Crăciun. Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, s-a deschis circulația rutieră pe vechiul amplasament al DN1, în zona Alba Iulia Nord

Pe lotul 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda s-a deschis circulația pe ambele sensuri, pe vechiul amplasament al drumului național 1, în zona Pârâul Iovului. Inițial a fost deschisă circulația încă din 20 septembrie, dar pe un singur sens.

Au fost finalizate lucrările de conectare la sensurile giratorii de la Alba Iulia Nord și cel dinspre Sântimbru, sensuri giratorii care sunt parte integrantă din nodul rutier Alba Iulia Nord.

Citește și: VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, asfaltatorii români au turnat asfalt zi și noapte, dar primesc banii cu… pipeta!

În acest moment toată circulația la Alba Iulia Nord se desfășoară pe DN1, breteaua nodului rutier Alba Iulia Nord fiind utilizată doar pentru a urca și a coborî de pe autostradă.

YouTube video

Așa cum se poate observa în video, deschiderea circulației rutiere pe vechiul amplasament al DN1 a fluidizat traficul, dar încă nu ne putem da seama în ce măsură, pentru că în Ajunul de Crăciun valorile de trafic erau destul de scăzute.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda. A fost semnalată prezența unui URS

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO: Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda. A fost semnalată prezența unui URS Prezența unui urs a fost semnalată în cursul zilei de joi, 25 aprilie, aproximativ ora 09:30, în Alba Iulia, cartierul Oarda. Potrivit IPJ Alba, ursul a fost zărit pe raza cartierului Oarda, din Alba Iulia, în apropiere de casele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea