VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, au început lucrările de conectare a bretelei cu sensul giratoriu existent la Alba Iulia Nord

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, au început lucrările de conectare a bretelei cu sensul giratoriu existent la Alba Iulia Nord

Astăzi, la viitorul nod rutier Alba Iulia Nord, antreprenorul lotului 1 Pizzarotti a deviat circulația prin sensul giratoriu existent la Alba Iulia Nord pentru a pregăti conectarea viitoarei bretele de pe autostrada A10.

Conectarea bretelei de la autostrada A10 cu sensul giratoriu existent la Alba Iulia Nord este o operațiune extrem de importantă întrucât se va devia traficul de pe DN1 pe bretea și pe o parte din autostradă, pentru a se putea lucra la rampa supratraversării pe care drumul național o va avea la A10. Rampa de la culeea sudică a supratraversării unde a fost ridicat și montat tablierul metalic este foarte aproape de DN1, ceea ce nu i-ar permite constructorului să efectueze lucrări în zonă fără devierea traficului.

ELIT

Tot astăzi, erau mai mulți fierari care lucrau de ambele părți ale viaductului, la armătură. Probabil, în curând, o mare parte din viaduct va fi suprabetonat.

Mihail David - 2020

Lucrările la nodul rutier Alba Iulia Nord, mai precis în zona viaductului care supratraversează calea ferată, sunt blocate pentru că încă nu s-au putut reloca stâlpii de energie electrică. Se așteaptă ca Guvernul să emită o hotărâre sau o ordonanță prin care să reglementeze cu titlul general situația servituții de trecere spre stâlpii de enrgie electrică.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...