VIDEO: Pe Autostrada A1 Lugoj-Deva lotul 4, construirea Marelui Zid Românesc din Dealul Liliecilor, aproape de final

Paul Voicu - Primar 2020

Autostrada A1 Lugoj-Deva lotul 4, construirea Marelui Zid Românesc din Dealul Liliecilor, aproape de final

Pe Autostrada A1 Lugoj-Deva, în aceste zile, se toarnă ultimele straturi de asfalt în zona Șoimuș, deschiderea loturilor 3 și 4 fiind programată pentru luna următoare, dacă totul va decurge conform graficului.

ELIT

Construcția Autostrăzii A1 Lugoj-Deva, lot 4, se apropie de final. Practic, la sfârșitul lunii iulie este programată recepția, de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), atât a lotului 3 cât și a lotului 4.

Dacă în urma celor constatate se consideră că ambele loturi pot fi terminate la un interval de timp mai mic de o lună, se va da drumul circulației pe ambele loturi, simultan. În caz contrar, CNAIR are în vedere doar deschiderea lotului 3.

Mihail David - 2020

Pe lotul 4 al A1 Lugoj-Deva, în lungime de 22 km, între Șoimuș si Ilia, a mai rămas de finalizat doar dealul Liliecilor. Astăzi, în celebrul deal, se asfalta în continuare, rămânând doar o porțiune de circa 300 de metri, pe care nu a fost așternut nici balast stabilizat.

Potrivit CNAIR, stadiul fizic și financiar al lotului 4 este de aproximativ 98%, constructorul fiind o firmă românească.

Lucrările la Autostrada A1 Lugoj-Deva lot 4 au început în primăvara anului 2014 iar, dacă totul decurge normal, până la finalul lunii august 2019 va fi deschs împreună cu lotul 3.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...