Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Pe Autostrada A1, Lotul 4, Lugoj – Deva, ”chinezii” de la UMB lucrau pe ploaie în ”Dealul Liliecilor”

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO: Pe Autostrada A1, Lotul 4, Lugoj – Deva, ”chinezii” de la UMB lucrau pe ploaie în ”Dealul Liliecilor”.

Astăzi, pe autostrada A1, tronsonul Lugoj – Deva, Lotul 4, pe o ploaie mocănească, o parte dintre muncitorii de la UMB lucrau la turnarea betonului la zidul de sprijin din partea stângă a alunecării de teren situată spre Bejan, chiar dacă, pe șantier, ceilalți muncitori care lucrau de regulă la gabioane, de data aceasta s-au adăpostit din cauza ploii.

Citește și:  Pe autostrada A1, Lugoj-Deva, după realizarea conexiunii la nodul Șoimus, antreprenorul „atacă cu toate forțele” Dealul Liliecilor

YouTube video

În ”Dealul Liliecilor”, care are aproape un kilometru, progresele sunt evidente de la o zi la alta. Se lucrează în continuare la excavarea dealului și se ridică gabioanele.

Alunecarea de teren încă nu fost ”atacată”, dar, așa cum am menționat, în ciuda ploii mocănești, ”chinezii” de la UMB munceau la zidul de susținere de lângă porțiunea care a luat-o la vale.

Citește și:  VIDEO ”Blestemul liliecilor”. Alunecare de teren pe autostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva (lot 4): Se repetă istoria ”Orăștie-Sibiu”?

Este tot mai evident că antreprenorul încearcă să ridice zidurile pe ambele părți ale alunecării, ulterior încercând să o abordeze.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea