VIDEO: Pe Autostrada A1, Lotul 4, Lugoj – Deva, ”chinezii” de la UMB lucrau pe ploaie în ”Dealul Liliecilor”

VIDEO: Pe Autostrada A1, Lotul 4, Lugoj – Deva, ”chinezii” de la UMB lucrau pe ploaie în ”Dealul Liliecilor”.

Astăzi, pe autostrada A1, tronsonul Lugoj – Deva, Lotul 4, pe o ploaie mocănească, o parte dintre muncitorii de la UMB lucrau la turnarea betonului la zidul de sprijin din partea stângă a alunecării de teren situată spre Bejan, chiar dacă, pe șantier, ceilalți muncitori care lucrau de regulă la gabioane, de data aceasta s-au adăpostit din cauza ploii.

ELIT

Citește și:  Pe autostrada A1, Lugoj-Deva, după realizarea conexiunii la nodul Șoimus, antreprenorul „atacă cu toate forțele” Dealul Liliecilor

Mihail David - 2020

În ”Dealul Liliecilor”, care are aproape un kilometru, progresele sunt evidente de la o zi la alta. Se lucrează în continuare la excavarea dealului și se ridică gabioanele.

Alunecarea de teren încă nu fost ”atacată”, dar, așa cum am menționat, în ciuda ploii mocănești, ”chinezii” de la UMB munceau la zidul de susținere de lângă porțiunea care a luat-o la vale.

Citește și:  VIDEO ”Blestemul liliecilor”. Alunecare de teren pe autostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva (lot 4): Se repetă istoria ”Orăștie-Sibiu”?

Este tot mai evident că antreprenorul încearcă să ridice zidurile pe ambele părți ale alunecării, ulterior încercând să o abordeze.

Facebook 

1 comentariu

Marcel 20 noiembrie 2018 at 18:50

Poate corect ar fi Dealul FĂRĂ lilieci…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...