Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Pe autostrada A1, Lugoj-Deva, după realizarea conexiunii la nodul Șoimus, antreprenorul „atacă cu toate forțele” Dealul Liliecilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe autostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva, lotul 4, după terminarea conexiunii la nodul Șoimuș și redeschiderea circulației, aantreprenorul „atacă cu toate forțele” Dealul Liliecilor.

Ieri, pe autostrada A1 s-a redeschis circulația între Șoimuș și Simeria. Antreprenorul Asocierea Tehnostrade SRL – Spedition UMB SRL, a finalizat realizarea conexiunii sectorului de autostradă Deva-Orăștie cu nodul rutier de la Șoimuș, parte integrantă a lotului 4 al autostrăzii Lugoj-Deva.

Citește și:  VIDEO ”Blestemul liliecilor”. Alunecare de teren pe autostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva (lot 4): Se repetă istoria ”Orăștie-Sibiu”?

YouTube video

Momentan, întrucât nu se poate circula dincolo de Șoimuș pe autostradă, nodul rutier este folosit doar pentru coborârea de la autostradă, pe vechea bretea de pe sensul de mers Deva-Șoimuș și pentru urcarea pe autostradă pe sensul Șoimuș-Deva-Orăștie, pe una dintre bretelele nou construite.

După realizarea conexiunii cu viitorul nod rutier Șoimuș, chiar dacă constructorii mai au de executat destule lucrări la nod, principalul obiectiv la care se mobilizează este așa zisul Deal al Liliecilor.

Astăzi, în această zonă, așa cum ne-a obișnuit UMB, era un furnicar de oameni și utilaje. Se lucra în continuare la excavarea dealului, se ridicau gabioanele. Chiar dacă încă nu s-au început lucrările la alunecare, în jurul ei a fost terminat zidul de sprijin dinspre Șoimuș și se lucra la zidul de sprijin dinspre Bejan, care era deja într-un stadiu avansat. Probabil după ce se va termina și acesta va fi „atacată” și zona cu alunecarea.

YouTube video

Citește și:  ”Furnicar” de muncitori și utilaje pe Autostrada A 1, București – Nădlac, tronsonul Lugoj-Deva (lotul IV) pentru conectarea viitorului nod rutier de la Șoimuș și executarea lucrărilor din Dealul Liliecilor

După viaductul dinspre Bejan, constructorul lucra la ridicarea terasamentului și la realizarea viitoarei conexiuni cu viaductul care implicit ar face mai facil accesul la lucrările din deal.

UMB, constructorul român al lotului 4 al tronsonului de autostradă Lugoj-Deva are una dintre cele mai bune mobilizări, noul termen asumat pentru finalizarea lucrărilor pe lotul 4 fiind luna august 2019.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea