VIDEO: Pe autostrada A1, Lugoj-Deva, după realizarea conexiunii la nodul Șoimus, antreprenorul „atacă cu toate forțele” Dealul Liliecilor

Paul Voicu - Primar 2020

Pe autostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva, lotul 4, după terminarea conexiunii la nodul Șoimuș și redeschiderea circulației, aantreprenorul „atacă cu toate forțele” Dealul Liliecilor.

Ieri, pe autostrada A1 s-a redeschis circulația între Șoimuș și Simeria. Antreprenorul Asocierea Tehnostrade SRL – Spedition UMB SRL, a finalizat realizarea conexiunii sectorului de autostradă Deva-Orăștie cu nodul rutier de la Șoimuș, parte integrantă a lotului 4 al autostrăzii Lugoj-Deva.

ELIT

Citește și:  VIDEO ”Blestemul liliecilor”. Alunecare de teren pe autostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva (lot 4): Se repetă istoria ”Orăștie-Sibiu”?

Mihail David - 2020

Momentan, întrucât nu se poate circula dincolo de Șoimuș pe autostradă, nodul rutier este folosit doar pentru coborârea de la autostradă, pe vechea bretea de pe sensul de mers Deva-Șoimuș și pentru urcarea pe autostradă pe sensul Șoimuș-Deva-Orăștie, pe una dintre bretelele nou construite.

După realizarea conexiunii cu viitorul nod rutier Șoimuș, chiar dacă constructorii mai au de executat destule lucrări la nod, principalul obiectiv la care se mobilizează este așa zisul Deal al Liliecilor.

Astăzi, în această zonă, așa cum ne-a obișnuit UMB, era un furnicar de oameni și utilaje. Se lucra în continuare la excavarea dealului, se ridicau gabioanele. Chiar dacă încă nu s-au început lucrările la alunecare, în jurul ei a fost terminat zidul de sprijin dinspre Șoimuș și se lucra la zidul de sprijin dinspre Bejan, care era deja într-un stadiu avansat. Probabil după ce se va termina și acesta va fi „atacată” și zona cu alunecarea.

Citește și:  ”Furnicar” de muncitori și utilaje pe Autostrada A 1, București – Nădlac, tronsonul Lugoj-Deva (lotul IV) pentru conectarea viitorului nod rutier de la Șoimuș și executarea lucrărilor din Dealul Liliecilor

După viaductul dinspre Bejan, constructorul lucra la ridicarea terasamentului și la realizarea viitoarei conexiuni cu viaductul care implicit ar face mai facil accesul la lucrările din deal.

UMB, constructorul român al lotului 4 al tronsonului de autostradă Lugoj-Deva are una dintre cele mai bune mobilizări, noul termen asumat pentru finalizarea lucrărilor pe lotul 4 fiind luna august 2019.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

eu 17 noiembrie 2018 at 18:59

In loc sa filmati a10 loturile 1 si 2 si altceva din judet, filmatii porcarii din alte judete.. pierdere de timp si de bani ca nu ne intereseaza doar cand se deschide si ATAT

Calin 18 noiembrie 2018 at 13:20

Pentru „eu” …..poate nu te intereseaza pe tine ! Apreciez mult efortul celor de la Ziarul Unirea pentru a ne tine „la curent” cu evolutia ,pe langa altele,a infrastructurii din Tara….Profit de ocazie pentru a le ura inca de pe acum,anticipat , un calduros „LA MULTI ANI !!!” pentru marea aniversare ce ne asteapta pe toti peste cateva zile ! „LA MULTI ANI !!!-SCUMPA ROMANIE !!! „

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...