Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO. Pe Autostrada A 1 Lugoj-Deva, lotul 4, constructorul a ”atacat” alunecarea de teren de la ”Dealul Liliecilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe lotul 4 al Autostrăzii A 1 tronsonul Lugoj-Deva, principala activitate a antreprenorului era, marți, la ”Dealul Liliecilor” în zona alunecării de teren. Autostrada A1 începe în Bucuresti și va asigura ieșirea spre granița cu Ungaria la Nădlac, urmând să treacă prin Pitești, Sibiu, Deva, Timișoara și Arad.

Constructorul a ”atacat” alunecarea, două buldoexcavatoare îndepărtau, marți, pietrișul, iar în partea de jos el era încărcat și transportat cu autobasculante.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și:  VIDEO ”Blestemul liliecilor”. Alunecare de teren pe autostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva (lot 4)

O parte din pietrișul și bolovanii de la alunecare era deja degajată, iar pe cele două laterale dinspre Șoimuș și Bejan, muncitorii lucrau la zidul de susținere.

YouTube video

Probabil, dacă se continuă în acest ritm, până la finalul anul, constructorul va reuși să îndepărteze în acest an tot pietrișul și bolovanii rezultați în urma alunecării, care acoperă pioleții care sunt forați.

Pe celelalte porțiuni ale ”Dealului Liliecilor” se lucra doar cu utilaje și probabil nu vom mai vedea curând furnicarul de muncitori cu care ne-am obișnuit, cel puțin nu atât timp cât vremea se menține rece. Doar timpul va putea decide în ce măsură soluția tehnică folosită de antreprenor la ”Dealul Liliecilor”, în zona în care terenul a luat-o la vale, se va dovedi viabilă.

Viaductul dinspre Bejan a fost deja asfaltat, iar terasamentul a fost ridicat aproape de niveul acestuia, astfel încât utilaje ale constructorului  vor putea avea acces spre Dealul Liliecilor și dinspre această zonă. Noul termen pentru deschiderea lotului este 15 august.

Autostrada A1 începe în Bucuresti și va asigura ieșirea spre granița cu Ungaria la Nădlac, urmând să treacă prin Pitești, Sibiu, Deva, Timișoara și Arad.

Citește și FOTO, VIDEO. CNAIR nu își face probleme cu privire la alunecarea de teren de pe lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva: Sunt uzuale în șantiere, în general când se sapă în debleuri, în versați


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un elev de la Colegiul Național ,,Lucian Blaga” Sebeș, premiul III și mențiune la etapa națională a olimpiadei de limba germană modernă. A fost selectat pentru cursurile de formare pentru selectarea la faza internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un elev de la Colegiul Național ,,Lucian Blaga” Sebeș, premiul III și mențiune la etapa națională a olimpiadei de limba germană modernă. A fost selectat pentru cursurile de formare pentru selectarea la faza internațională Maxim Mucenicu, elev de la Colegiul Național ,,Lucian Blaga” Sebeș, a obținut premiul III și mențiune la etapa națională a olimpiadei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea