Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO OFICIAL| S-A DESCHIS Târgul de Crăciun de la Sibiu: SURPRIZE la ediția cu cel mai mare număr de căsuțe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

S-A DESCHIS Târgul de Crăciun de la Sibiu: SURPRIZE la ediția cu cel mai mare număr de căsuțe

Târgul de Crăciun de la Sibiu s-a deschis vineri dimineață, cu o lună și jumătate înainte de Nașterea Domnului și va ține până în 2 ianuarie 2023.

Ca în fiecare an, târgul este organizat în Piața Mare. Aproximativ o sută de căsuțe, un patinoar, o roata panoramică de unde se poate admira orașul de la înălțime și Atelierul lui Moș Crăciun sunt doar câteva dintre surprizele cu care organizatorii așteaptă publicul.

Citește și: MESAJE de CRACIUN fericit! Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poți trimite celor dragi

Proiecții spectaculoase vor lumina fiecare clădire din Piața Mare și vor întreține atmosfera feerică a evenimentului.

Totodată, acestea vor da strălucire întregului Târg într-o manieră unică, transformând centrul orașului într-un loc de poveste, transmit aceștia.

Prețurile sunt relativ mari, însă comercianții trebuie să plătească la rândul lor sume importante de bani pentru închirierea unei căsuțe: peste 11.000 de lei (în funcție de mărime), plus energia electrică, separat.

Citește și: OFICIAL| Târgul de Crăciun din Alba Iulia va avea loc și în acest an! Unde se va ține și ce surprize a pregătit Primăria pentru vizitatorii de toate vârstele

Un pahar de vin fiert costă între 10 și 12 lei, iar un ceai cald de al 5 lei în sus. La mare căutare sunt decorațiunile de Crăciun (de la 15 lei) și Ceramica din Mărginime realizată manual, un cadou frumos de sărbătorile de iarnă (30-80 de lei).

Târgul de Crăciun de la Sibiu este vizitat anual de zeci de mii de oameni și este unul dintre cele mai frumoase din Transilvania.

Citește și: Când începe Postul Crăciunului 2022: Care sunt dezlegările și rânduielile liturgice

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană.

Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea