Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Obiective majore pentru infrastructura judeţului Alba primesc finanţare în acest an

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Obiectivele majore ale judeţului Alba în ceea ce priveşte infrastructura au fost prinse de Guvern în bugetul pe anul 2013. Deputatul PSD Ioan Dîrzu susţine că există bani prevăzuţi pentru centura ocolitoare de la Sebeş, investiţii în drumurile judeţene şi naţionale din Munţii Apuseni, dar şi pentru căile ferate de pe traseul Vinţu de Jos – Coşlariu, Coşlariu – Simeria şi Coşlariu – Sighişoara.

În cadrul unei conferinţe de presă, iderul PSD Alba a declarat că propunerea de a acorda finanţare de la Guvern pentru aceste obiective a venit din partea organizaţiei judeţene a social-democraţilor şi a primit acordul Cabinetului Ponta.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„În ceea ce priveşte investiţia în drumuri în zona Sebeşului, aceasta este bugetată, urmând ca în perioada următoare să vedem exact care sunt sumele. Iniţiativa a fost că, de asemenea, acest proiect trebuie bugetat şi eu ştiu că este în atenţia Guvernului României şi se va face alocarea de bani necesară pentru această perioadă. Trebuie să mai spunem că şi zona Munţilor Apuseni are nevoie de investiţii în drumurile judeţene şi naţionale. După o iarnă destul de grea, au apărut suficiente gropi şi alunecări de teren aşa că trebuie intervenit”, a spus Ioan Dîrzu.

YouTube video

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un partid politic încearcă să îi bage bețe în roate lui Dana Nanu, candidata Dreptei Unite la Primăria Alba Iulia. Candidatura, contestată la Judecătoria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un partid politic încearcă să îi bage bețe în roate lui Dana Nanu, candidata Dreptei Unite la Primăria Alba Iulia. Candidatura, contestată la Judecătoria Alba Iulia Un partid politic, mai exact Partidul Național Conservator Român, filiala Alba, a depus o contestație împotriva candidaturii pentru funcția de primar a doamnei Dana Nanu, candidata Alianței Dreapta Unită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea