Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO| O femeie din județul Alba, sărbătorită la un secol de existență: 100 de ani sărbătoriți alături de familie și oaspeți de seamă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reprezentanții Primăriei Teiuș au postat în mediul online un videoclip în care prezinta câteva imagini de la participarea la aniversarea doamnei Onita Susana, care astăzi a împlinit vârsta de 100 de ani.

„În noianul frământărilor zilnice, a preocupărilor legate de dezvoltare orașului, un eveniment deosebit, generat de împlinirea a 100 de ani de existență a doamnei Onita Susana din Teiuș a fost marcat cum se cuvine. Aflată la această venerabilă vârstă, doamna Onita Susana înconjurată de familie, a fost felicitată ca atare de administrația locala teiușeană, felicitări de la care nu au lipsit florile, tortul și o mică atenție financiară.

YouTube video

Într-o atmosfera calda, familială s-au depanat amintiri, s-a vorbit despre prezent și viitor, despre acel univers drag nouă-familia”, au transmis reprezentanții primăriei pe pagina de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea