Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

VIDEO „Nu renunța la visul tău”, cel mai nou videoclip al cântărețului Cătălin Milea, laitmotivul vieții aiudeanului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Nu renunța la visul tău”, cel mai nou videoclip al cântărețului Cătălin Milea, laitmotivul vieții aiudeanului

Povestea de viață extraordinară a cântărețului aiudean Cătălin Milea continuă. Artistul a lansat de curând un nou videoclip la piesa ”Nu renunța la visul tău”.

Noua piesă a artistului pare a fi chiar laitmotivul vieții lui, Cătălin urmându-și visul în ciuda greutăților și obstacolelor pe care viața i le-a scos în cale. Pasionat de muzică de când se știe, acesta continuă să lupte pentru visul său, acela de a cânta, iar munca sa neîntreruptă a și început să dea roade.

Pe lângă piesele noi la care lucrează, Cătălin este invitat și la mai multe emisiuni tv la București și promite fanilor săi să nu se oprească aici.

”După cum v-am promis, am revenit cu un proiect nou. Această piesă sper să vă motiveze și să nu renunțați la visul vostru niciodată. Melodia se numește „Nu renunța la visul tău” și este una din cele 14 piese scrise în pandemie.

YouTube video

Dacă veți urmări tot videoclipul, o să vă dați seama și de mesajul piesei. Sunt unele persoane care mai există, iar altele nu. La finalul videoclipului apar și dansatoarele mele, care vor lucra împreună cu mine de acum înainte.

La începutul lunii martie voi intra în studio pentru piesa următoare care se va numi „Cu un sărut nu se face primăvară” și la care voi filma și un videoclip.

Mulțumesc întregii echipe pentru tot, Călin, Vasile, Tedy, Ramona, Jox Gym, Raul Tătar, Vasile Macarie, Lucian Mânzărescu, Alin, Alex Coman, șefei mele și lui Andi Suciu pentru videoclip.

Producția piesei este făcuta de Takacs Akos și Erik Kecse, iar linia și versurile sunt făcute de mine, iar dacă vă place videoclipul m-as bucura să îl distribuiți și voi.

În curând vor urma si emisiunile la București unde voi apărea ca invitat. ”Lucrurile mărețe se obțin încet, dar nu obții nimic dacă stai pe loc” acesta este sfatul meu!”, a transmis Cătălin celor care îl urmăresc și îi apreciază muzica.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea