Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Nicuşor Stanciu: „Vreau un an mai bun cu Steaua şi să ajung la EURO 2016”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nicusor Stanciu1Unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti români, Nicuşor Stanciu s-a aflat zilele trecute în Alba Iulia unde şi-a petrecut ultimele zile de vacanţă, urmând ca de astăzi să plece la Bucureşti, mâine dimineaţă având programată vizita medicală cu lotul echipei campioane, Steaua Bucureşti.

Nicuşor Stanciu a profitat de scurta vacanţă pentru a se odihni şi pentru a petrece mai mult timp alături de familie şi persoanele dragi. Pentru tânărul fotbalist urmează o perioadă de pregătire care se anunţă dură, având în vedere obiectivele echipei Steaua Bucureşti. „Am avut un an bun la Steaua, însă în sezonul care urmează vreau să joc mai bine şi mai mult. Dacă voi avea evoluţii bune voi fi convocat şi la echipa naţională, alături de care vreau sp evoluez la Euro 2016„, a declarat fotbalistul format de FC Unirea Alba Iulia. Stanciu a mai spus că este nerăbdător să îşi cunoască noul antrenor, Costel Gâlcă fiind numit la cârma echipei după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea