Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Nicolae Stanciu, golul anului 2017 pentru echipa naţională a României | Ex-uniristul, al doilea an consecutiv primul în ierarhia suporterilor „tricolori”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Reuşita lui Nicolae Stanciu din partida amicală cu Chile, scor 3-2, pe „Cluj Arena” a fost votată de suporterii echipei României drept cel mai frumos gol marcat de reprezentativa „tricoloră” în anul 2017.

Un alt fost jucător al Unirii Alba Iulia, Gicu Grozav a ocupat treapta a treia a podiumului, în urma voturilor fanilor naţionalei, fiind apreciată o reuşită a sa de la confruntarea cu Turcia, de la Cluj.

În 2017, Alba s-a mândrit cu o premieră istorică, având doi jucători lansaţi în fotbal în Cetatea Marii Uniri titulari la o întâlnire a echipei naţionale.

Anul precedent a fost al doilea la rând în care mijlocaşul aflat pe picior de plecare de la Anderlecht a reuşit această distincţie în topul fanilor, după ce în 2016, când a debutat la prima reprezentativă şi a participat la Campionatul European, a marcat cel mai frumos gol la echipa naţională în confruntarea cu Lituania.

 

Votul a avut loc pe pagina de Facebook a celor de la FRF, iar Stanciu a avut câștig de cauză în lupta cu Stancu, Grozav și Budescu, plus Moldoveanu, fotbalist la naționala U19.

Top 5

  1. Nicolae Stanciu (România – Chile 3-2)
  2. Bogdan Stancu (România – Chile 3-2)
  3. Gheorghe Grozav (România – Turcia 2-0)
  4. Robert Moldoveanu (România U19 – Gibraltar U19 8-0)
  5. Constantin Budescu (România – Kazahstan 3-1) Sursa foto: Gazeta Sporturilor şi Sport Pictures

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea