// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO: Nicolae Stanciu, golul anului 2017 pentru echipa naţională a României | Ex-uniristul, al doilea an consecutiv primul în ierarhia suporterilor “tricolori”

Reuşita lui Nicolae Stanciu din partida amicală cu Chile, scor 3-2, pe “Cluj Arena” a fost votată de suporterii echipei României drept cel mai frumos gol marcat de reprezentativa “tricoloră” în anul 2017.

Un alt fost jucător al Unirii Alba Iulia, Gicu Grozav a ocupat treapta a treia a podiumului, în urma voturilor fanilor naţionalei, fiind apreciată o reuşită a sa de la confruntarea cu Turcia, de la Cluj.

În 2017, Alba s-a mândrit cu o premieră istorică, având doi jucători lansaţi în fotbal în Cetatea Marii Uniri titulari la o întâlnire a echipei naţionale.

Anul precedent a fost al doilea la rând în care mijlocaşul aflat pe picior de plecare de la Anderlecht a reuşit această distincţie în topul fanilor, după ce în 2016, când a debutat la prima reprezentativă şi a participat la Campionatul European, a marcat cel mai frumos gol la echipa naţională în confruntarea cu Lituania.

 

Votul a avut loc pe pagina de Facebook a celor de la FRF, iar Stanciu a avut câștig de cauză în lupta cu Stancu, Grozav și Budescu, plus Moldoveanu, fotbalist la naționala U19.

Top 5

  1. Nicolae Stanciu (România – Chile 3-2)
  2. Bogdan Stancu (România – Chile 3-2)
  3. Gheorghe Grozav (România – Turcia 2-0)
  4. Robert Moldoveanu (România U19 – Gibraltar U19 8-0)
  5. Constantin Budescu (România – Kazahstan 3-1) Sursa foto: Gazeta Sporturilor şi Sport Pictures

Dan HENEGAR