Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Nicolae Stanciu, gol fantastic pentru Slavia Praga, înaintea dublei cu CFR Cluj din Champions League!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicolae Stanciu și-a trecut în cont al doilea gol pentru Slavia Praga, o reușită fantastică, cu un șut extraordinar din afara careului, în deplasarea de la Ceske Budejovice.

Jucătorul lansat în fotbal de Unirea Alba Iulia afișează o formă excelentă înaintea dublei din play-off-ul Ligii Campionilor, cu CFR Cluj, primul meci marți, în „Gruia”. Mijlocaşul Slaviei Praga a înscris un gol frumos, vineri seară, în deplasarea de la Ceske Budejovice.

Într-un meci în care Alex Băluţă nu a prins nici banca de rezerve pentru Slavia, Stanciu a strălucit. Mijlocaşul român a demonstrat încă o dată că fotbalul din Cehia i se potriveşte perfect, după ce în trecut a evoluat excelent pentru rivala Sparta.
A marcat din nou in minutul 48 in partida cu Dynamo Ceske Budejovice cu un sut superb de la marginea careului! Stanciu a fost desemnat cel mai bun jucator de pe teren, scorul final fiind 3-0 pentru Slavia.

Stanciu marcase si in prima etapa in victoria cu 5-1 in deplasarea cu FK Teplice. Pentru Stanciu este al doilea meci ca titular in acest start de sezon, dupa cel din etapa trecuta cu Slovan Liberec.
Într-o partidă care s-a jucat într-o singură direcţie, Stanciu a marcat imediat după reluare (minutul 48). Românul a trasat excelent, de la marginea careului, extrem de tare şi foarte plasat, fără vreo şansă pentru portarul advers.

Stanciu a evoluat până în minutul 78, când a fost înlocuit de Traore. După golul internaţionalului nostru, Slavia a răzbunat ratările din prima repriză şi a dus scorul la un rezultat de neprezentare, prin Olayinka şi Skoda. Vestea e excelentă pentru Contra, în perspectiva dublei cu Spania şi Malta, însă pentru campioana din Liga 1, CFR, forma lui Stanciu e un lucru care să îngrijoreze

Sursa: Digi Sport


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii | Lorand Palfi – două medalii de argint

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii, 10-11 ani | Lorand Palfi – două medalii de argint   De curând, în Bazinul Olimpic din Tg. Mureș, s-a desfășurat etapa regională a Campionatului Național de înot, copii, 10-11 ani, competiție la care au fost prezenți și 10 sportivi de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea