// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO: Nicolae Stanciu face show în Cehia! Dublă superbă a ex-uniristului în victoria cu Slovan Liberec

Perioadă excelentă pentru ex-uniristul Nicolae Stanciu, omul meciului în partida Sparta Praga – Slovan Liberec 4-1 (3-0). Fostul echipier al formației din Cetatea Marii Uniri a strălucit efectiv în partida contând pentru etapa a 9-a din Campionatul Cehiei, contribuind la toate cele 4 goluri marcate de propria formație în victoria categorică de pe teren propriu. Stanciu a făcut show la meciul Spartei: pe lângă cele două goluri superbe (18 și 90+1),

Stanciu a mai oferit un assist pentru ghanezul Tetteh şi a fost implicat şi la cealaltă execuţie a atacantului. “Este foarte important să ne gândim la asta. A trecut mult timp de când n-am mai luat titlul, dar acum avem această oportunitate și credem că-l putem câștiga, pentru că Sparta îl așteaptă de 4 ani. Cred că este momentul oportun să cucerim titlul în acest sezon”, a declarat Stanciu, citat de Telekom Sport.

Internaționalul român a făcut o partidă fenomenală, iar Sparta a urcat pentru o zi în fotoliul de lider din 1.Liga (Florin Niță și Chipciu au fost integraliști, în timp ce Bogdan Vătăjelu nu a fost în lot). În etapa viitoare, Sparta va întâlni Plzen, campioana Cehiei, care evoluează în acest sezon în grupele UEFA Champions League. Stanciu a ajuns la Sparta Praga în ianuarie 2018, când a fost vândut de Anderlecht pentru 3.75 milioane de euro. Pe prima poziție este Slavia Praga – cu 24 de puncte, urmată de Sparta – 23 și Plzen – 21 (un meci mai puțin, a jucat aseară).

Prima dublă a sezonului pentru Nicolae Stanciu, ce a ajuns la trei goluri înscrise în 9 jocuri, vine după prestația remarcabilă de la Belgrad, recent, în Liga Națiunilor, când “tricolorul” a transformat un penalty și a pasat decisiv la egalarea reușită de Țucudean.

Sursa foto: Agerpres, Gsp

Dan HENEGAR