// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO: Nicolae Stanciu – coșmar pentru Chile, iarăși gol pentru România! Și Gicu Grozav, titular în amicalul de la Graz, câștigat cu 3-2 de “tricolori”

Ex-uniristul Nicolae Stanciu este coșmarul campioanei Americii de Sud din 2016, mijlocașul în vârstă de 25 de ani marcând iarăși în poarta reprezentativei statului Chile.

Nicolae Stanciu a fost cel mai bun jucător al reprezentativei României în acest joc de verificare disputat în Austria.

Fotbalistul ce îmbracă tricoului Spartei Praga a punctat în minutul 13 a amicalului de la Graz, după o acțiune superbă pe dreapta, încheiată cu un șut la colțul lung. Este a doua reușită a lui Nicolae Stanciu contra echipei sud-americane, după ce golul din iunie 2017, de pe “Cluj Arena” a fost votat de fani drept cel mai frumos gol al “tricolorilor” în anul trecut. La fel ca în 2017, România a câștigat cu 3-2 (1-1), adversarii jucând în inferioritate
Și celălălalt fotbalist al Unirii Alba Iulia, Gicu Grozav, a fost printre titularii lui Cosmin Contra, fiind înlocuit în minutul 53 de Chipciu. Nicolae Stanciu a bifat al 22-lea meci pentru prima reprezentativă, pentru care a marcat în 8 rânduri.
Chile a egalat prin Maripan, min. 32, când se afla în inferioritate numerică și a preluat conducerea după pauză, în 10, prin Reyes. “Tricolorii” s-au trezit și au întors scorul prin reușitele lui Deac (67) și Budescu (84) – amândoi intrați după pauză.

Sursa foto: Federația Română de Fotbal

Dan HENEGAR