Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Mircea Hava, despre demisia lui Daniel Breaz din PSD: „Partidul Național Liberal nu are nicio ofertă pentru el”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aflat la vizita de lucru a ministrului Agriculturii, Nechita-Adrian Oros, fost primar al Municipiului Alba Iulia, Mircea Hava,  a fost întrebat cum comentează demisia lui Daniel Breaz din Partidul Social-Democrat.

„E problema lui, e mare, e major, la ora asta nu am ce să comentez. Oamenii pot să treacă dintr-o parte în alta, Partidul Național Liberal nu are nicio ofertă, că asta spune toată lumea, că ăsta trece la PNL și de la PNL, 100% e pe primul loc la Senat. Nu există nicio oferta pentru senat, pentru Camera Deputaților. El a dorit să plece, are motivele lui. Eu mă mir, cum Dumnezeu a rezistat atât cu Dârzu? Mă mir cum a putut să reziste omul ăla acolo, atât”, a declarat Mircea Hava.

YouTube video

Întrebat dacă dă asigurări că Daniel Breaz nu o să apară pe listele PNL pentru următoarele alegeri parlamentare acesta a răspuns că „Eu nu pot să dau asigurări de genul ăsta și nici nu am de ce să dau asigurări de genul asta. Un partid se dezvoltă și crește așa cum crede el, nu poate să dea asigurări nicăieri. Cine a făcut chestiuni de genul asta cu asigurări prin alte părți, e problema lor. Eu știu cum am crescut în 30 de ani, pe mine chiar că nu poate să mă învețe cineva cum am crescut. Recunosc, am luat oameni buni de peste tot, dar oamenii pe care i-am luat, au venit la noi, au rămas la noi și au făcut treabă”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea