Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, în județul Alba: „Avem proiecte care urmăresc diminuarea decalajelor economice și sociale dintre regiuni sau chiar din interiorul aceluiași județ”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, în județul Alba: „Avem proiecte care urmăresc diminuarea decalajelor economice și sociale dintre regiuni sau chiar din interiorul aceluiași județ”

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, a adus speranță în rândul comunității locale din zona Țării Moților, județul Alba, prin declarațiile făcute în cadrul Târgului de Turism Rural de la Albac 2023. Ministrul a vorbit despre proiectele ambițioase pe care le pregătește Ministerul Dezvoltării pentru această zonă, cu scopul de a diminua decalajele economice și sociale dintre regiuni sau chiar din interiorul aceluiași județ.

Ministerul Dezvoltării, prin programele pe care le implementează, se străduiește să reducă inegalitățile și să ofere oportunități egale de dezvoltare în întreaga țară. Ministrul Adrian Veștea a subliniat că aceste proiecte nu se limitează doar la zona Țării Moților, ci sunt derulate la nivel național, având în vedere nevoile și potențialul fiecărei regiuni.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ministrul Dezvoltării a subliniat importanța dialogului cu primarii din zonele defavorizate și și-a exprimat disponibilitatea de a asculta și sprijini nevoile lor. În acest sens, Adrian Veștea a menționat că își deschide ușa pentru toți primarii care doresc să îi aducă în atenție problemele și proiectele locale. El a stabilit o întâlnire săptămânală cu primarii pentru a discuta direct și a căuta soluții adecvate.

YouTube video

Ministrul Veștea a subliniat că administratia publică nu ar trebui să fie influențată de culoarea politică, ci să se concentreze pe integrarea tuturor oportunităților și resurselor disponibile într-o zonă. Acesta a subliniat că, indiferent de apartenența politică, guvernul și Ministerul Dezvoltării trebuie să colaboreze pentru a utiliza eficient resursele și a asigura dezvoltarea durabilă a comunităților locale.

CITEȘTE ȘI: Târgul de Turism Rural de la Albac 2023 s-a deschis oficial: Expoziție cu oferta turistică rurală, târg al meșterilor populari și demonstrații gastronomice

Ministrul a menționat că semnarea proiectelor prin Programul Național „Anghel Saligny” reprezintă un moment important și că, în dorința de a monitoriza progresul acestora, își face un obicei de a se deplasa în teritoriu pentru a vedea direct rezultatele și pentru a identifica eventualele probleme și nevoi suplimentare.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, la Târgul de Turism Rural de la Albac 2023: „Țara Moților are un nume extrem de important la nivelul României”

Prin proiectele pregătite și angajamentul de a reduce decalajele regionale și locale, Ministerul Dezvoltării demonstrează preocuparea pentru dezvoltarea durabilă și echilibrată a întregii țări. Promisiunea de a fi disponibil pentru primari și de a discuta direct cu aceștia evidențiază dorința de a colabora și de a aduce îmbunătățiri concrete în comunitățile defavorizate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea