VIDEO: Mihai Toader mai aproape de marele premiu MasterChef! Cugireanul a ripostat impulsiv la acuzațiile Nicoletei

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Personalitatea concurenţilor de la emisiunea concurs de gătit MasterChef începe să se manifeste atât in faţa mesei de lucru dar şi în relaţiile interpesonale.

Seara Masterchef din această săptămână a început cu o probă de încalzire, în urma căreia niciun concurent nu a fost eliminat. Concurenţilor li s-a oferit o cutie cu divese ingrediente din care aceştia puteau prepara ce doreau, tinând insă cont că, înainte cu 30 de minute de terminarea probei,  li se va da un ingredient surpriză care trebuie sa devină vedeta farfuriei.  Neştiind la ce să se aştepte, cei mai mulţi dintre concurenti au gătit muşchi de vită cu legume.  Dificultăţile au apărut când juraţii au ridicat capacul sub care se afla…un ananas. Pentru Mihai, lucrurile nu au stat foarte rau pentru ca a fost inspirat şi a pregătit spumă de ananas cu unt si smântână lichidă cu sos de fructe de pădure.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Pentru proba următoare, câstigătorul primei probe a ales pentru fiecare concurent unul din trei preparate gătite in faţa lor de maestrii bucatari internaţionali ( thailandez, turcesc, chinezesc).

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Deşi ar fi preferat preparatul turcesc , Mihai a trebuit să reproducă farfuria pregătită de reprezentanta Thailandei. Cu toate acestea, s-a descurcat bine şi nu a intrat la proba sub presiune, eliminatorie, in urma căreia un concurent pleaca acasă.

Deşi nu i-a adus eliminarea, această probă a pricinuit un conflict între Mihai si Nicoleta, care i-a acuzat, atat pe el dar şi pe alţi concurenţi , că ar fi fost favorizaţi de Rareş, in timp ce ea ar fi fost…neîndreptăţită.  Răspunsul lui Mihai nu s-a lăsat aşteptat! Chiar dacă o ceartă faţa in faţa cu Nicoleta a fost evitată, cugireanul nu şi-a ascuns gândurile si sentimentele  pe care le are faţa de actriţa-bucătar, in faţa celorlalti concurenţi.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

3 Comentarii

Mela 20 aprilie 2013 at 15:43

E Ulise ciorbar mareee,oala ca el nimeni n-areee,are polonic de fier de cand era furier,lai la la si iara la fabrica de otel unde se vindea fir vechi !

Alex Danila 20 aprilie 2013 at 17:43

Din pacate ziarul Adevarul nu s-a putut abtine, dand publicitatii numele castigatorului… asa s-a cam pierdut farmecul privitului emisiunii!

nik 21 aprilie 2013 at 22:16

a iesit Aida marea cistigatoare.Mihai sa mai astepte.

Comentariile sunt oprite