Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Mihai Toader mai aproape de marele premiu MasterChef! Cugireanul a ripostat impulsiv la acuzațiile Nicoletei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Personalitatea concurenţilor de la emisiunea concurs de gătit MasterChef începe să se manifeste atât in faţa mesei de lucru dar şi în relaţiile interpesonale.

Seara Masterchef din această săptămână a început cu o probă de încalzire, în urma căreia niciun concurent nu a fost eliminat. Concurenţilor li s-a oferit o cutie cu divese ingrediente din care aceştia puteau prepara ce doreau, tinând insă cont că, înainte cu 30 de minute de terminarea probei,  li se va da un ingredient surpriză care trebuie sa devină vedeta farfuriei.  Neştiind la ce să se aştepte, cei mai mulţi dintre concurenti au gătit muşchi de vită cu legume.  Dificultăţile au apărut când juraţii au ridicat capacul sub care se afla…un ananas. Pentru Mihai, lucrurile nu au stat foarte rau pentru ca a fost inspirat şi a pregătit spumă de ananas cu unt si smântână lichidă cu sos de fructe de pădure.

Pentru proba următoare, câstigătorul primei probe a ales pentru fiecare concurent unul din trei preparate gătite in faţa lor de maestrii bucatari internaţionali ( thailandez, turcesc, chinezesc).

Deşi ar fi preferat preparatul turcesc , Mihai a trebuit să reproducă farfuria pregătită de reprezentanta Thailandei. Cu toate acestea, s-a descurcat bine şi nu a intrat la proba sub presiune, eliminatorie, in urma căreia un concurent pleaca acasă.

Deşi nu i-a adus eliminarea, această probă a pricinuit un conflict între Mihai si Nicoleta, care i-a acuzat, atat pe el dar şi pe alţi concurenţi , că ar fi fost favorizaţi de Rareş, in timp ce ea ar fi fost…neîndreptăţită.  Răspunsul lui Mihai nu s-a lăsat aşteptat! Chiar dacă o ceartă faţa in faţa cu Nicoleta a fost evitată, cugireanul nu şi-a ascuns gândurile si sentimentele  pe care le are faţa de actriţa-bucătar, in faţa celorlalti concurenţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea