Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO| Maria Șimandi, din nou de nota 10! Smiley: Vocea ei se va duce departe, după Vocea României

Dragoş Suciu

Publicat

în

Maria SimandiMaria Șimandi a avut din nou o prestație de nota 10, în emisiunea de vineri, 5 decembrie, a show-ului ”Vocea României”.

Antrenorul ei, Smiley a avut o ”viziune”, și anume că vocea ei va ajunge departe, iar noi vom auzi de Maria și după terminarea show-ului din care face parte.

Prestația din această seară i-a trezit o ”fantezie” lui Tudor Chirilă.

”Foarte stăpână pe tine și mi-a plăcut mult finalul, aproape cromatic. Ești o apariție încântătoare. Mi-ar fi plăcut să cânți în duet Petra Acker, să vă aud împreună cântând piesa asta. E doar o fantezie de-a mea”, a spus Tudor Chirilă.

”Îmi place că antrenorul tău e întotdeauna entuziasmat. Acest lucru înseamnă că îi aduci bucurie când cânți”, a spus Marius Moga.

”Mie mi se pare că ea se uită tot timpul la tine (n. red. la Smiley, antrenorul ei) când cântă. Să vadă dacă a făcut bine”, a spus Loredana.

”Sunt fericit că ai început să ai mai mare încredere în vocea ta. Că ai mai mare încredere în tine și că ai început să cânți din ce în ce mai bine, mai sigur. Eu am o viziune pentru Maria, vocea ei se va duce departe, după Vocea României. Am mare încredere în potențialul ei ca și artist”, a conchis Smiley.

Aiudeanca Maria Șimandi poate fi susținută cu un SMS la numărul 1276.

În această seară, tânăra a cântat piesa ”Feeling Good” (vezi VIDEO).

Maria studiază canto-jazz la Liceul de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, fiind pregătită de profesoara Laura Orian. Pasiunea pentru muzică o are de când s-a ”născut”, vrea să studieze Conservatorul din București și să-și clădească o carieră în acest domeniu.

UPDATE: Din păcate, Maria Șimandi a părăsit concursul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea