Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

VIDEO| Mai mulți copii au confundat fântâna arteziană din Teiuș cu ștrandul. Primar: „Nu vom lăsa lucrurile să rămână așa”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Mai mulți copii au confundat fântâna arteziană din Teiuș cu ștrandul. Primar: „Nu vom lăsa lucrurile să rămână așa”

Primele zile toride de vară au ajuns și în Alba, iar când afară sunt temperaturi ridicate și cu un mare zăduf, cel mai bun mod de a-ți da un „refresh” este o zi la piscină.

După acest model s-au ghidat câțiva copii care au profitat de fântâna arteziană din Teiuș pentru a se răcori.

„Am încercat de-a lungul timpului să repunem orașul nostru pe locul pe care acesta îl merită între orașele cochete, dar cu astfel de indivizi care își bat joc de banii noștri lăsându-și copiii nesupravegheați să facă orice le trece prin cap, chiar și baie în fântâna arteziană este foarte greu de făcut acest lucru.

Pe lângă faptul că viața le este pusă în pericol ,aceste obiecte de mobilare urbană se vor deteriora semnificativ și iremediabil.

Va mulțumesc tuturor celor care au dat dovadă de spirit civic atunci când mi-ați trimis filmarea și vă asigur ca nu vom lăsa lucrurile să rămână așa, iar sprijinul dumneavoastră este foarte important în continuare”, a transmis Mirel Vasile Hălălai, primarul Teiușului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea