VIDEO. ”Mă doare la bass” – o nouă piesă cu videoclip lansată de Marius Moga. 9.000 de vizionări, în doar două ore de la publicarea pe YouTube

Marius Moga a filmat recent videoclipul pentru următorul single, “Mă doare la bass” featuring Shift & What’s Up. Artistul a postat zilele trecute un teaser pe rețelele sociale, iar piesa și videoclipul au fost lansate oficial joi, 14 iunie, pe canalul oficial de YouTube DeMoga Music. În două ore de la lansare, piesa a strâns circa 9.000 de vizionări.  

Pentru videoclipul “Mă doare la bass”, au fost necesare patru zile de filmări, scenariul și regia aparținându-i lui Iulian Moga.

Marius Moga a împărtășit o glumă cu fanii de pe Instagram, spunându-le că, de-a lungul celor patru zile de filmări, fratele său Iulian s-a răzbunat pentru toată copilăria. Cei doi frați au avut o copilărie foarte frumoasă, din care nu au lipsit distracțiile și năzbâtiile normale vârstei. Cert este că ce iese din mâna fraților Moga promite succes, mai ales atunci când lucrează împreună, scrie nfomusic.ro.

La filmări, artistul  a ieșit din zona de confort și s-a deghizat în mai multe personaje care mai de care mai surprinzătoare. Videoclipul “Mă doare la bass” este unul plin de surprize, fanii îl văd pe Marius Moga așa cum nu l-au mai văzut niciodată.

Printre surprize se număra și aparițiile marilor actori Maia Morgenstern și Răzvan Vasilescu, în rolurile de părinți ai artistului în clip.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...