Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO. ”Mă doare la bass” – o nouă piesă cu videoclip lansată de Marius Moga. 9.000 de vizionări, în doar două ore de la publicarea pe YouTube

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marius Moga a filmat recent videoclipul pentru următorul single, “Mă doare la bass” featuring Shift & What’s Up. Artistul a postat zilele trecute un teaser pe rețelele sociale, iar piesa și videoclipul au fost lansate oficial joi, 14 iunie, pe canalul oficial de YouTube DeMoga Music. În două ore de la lansare, piesa a strâns circa 9.000 de vizionări.  

Pentru videoclipul “Mă doare la bass”, au fost necesare patru zile de filmări, scenariul și regia aparținându-i lui Iulian Moga.

Marius Moga a împărtășit o glumă cu fanii de pe Instagram, spunându-le că, de-a lungul celor patru zile de filmări, fratele său Iulian s-a răzbunat pentru toată copilăria. Cei doi frați au avut o copilărie foarte frumoasă, din care nu au lipsit distracțiile și năzbâtiile normale vârstei. Cert este că ce iese din mâna fraților Moga promite succes, mai ales atunci când lucrează împreună, scrie nfomusic.ro.

La filmări, artistul  a ieșit din zona de confort și s-a deghizat în mai multe personaje care mai de care mai surprinzătoare. Videoclipul “Mă doare la bass” este unul plin de surprize, fanii îl văd pe Marius Moga așa cum nu l-au mai văzut niciodată.

Printre surprize se număra și aparițiile marilor actori Maia Morgenstern și Răzvan Vasilescu, în rolurile de părinți ai artistului în clip.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea