Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Lupul Cehoslovac de la Expoziția Chinologică Internațională din Sebeș: Ce vârstă are câinele care a câștigat „best puppy” la primul său concurs

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cursul weekend-ului trecut, 25-26 septembrie 2021, Parcul Arini din Sebeș a fost gazda unui eveniment inedit, potrivit pentru întreaga familie: Expoziția Chinologică Internațională „Royal Crown Trophy”.

Printre aceștia s-a aflat și mândrul stăpân al unui exemplar superb al rasei lup cehoslovac, în vârstă de aproape un an, care a concurat la competiție.

„L-am luat pentru copii. El este foarte prietenos cu copiii, dar după cum spuneam, totul face cu dinții. Miroase cu dinții și simte cu dinții și e puțin mai complicat, însă este un foarte bun prieten al casei.

YouTube video

Aveam de ales între Border Collie și lup Cehoslovac și ne-a convins că e prea frumos și deosebit.

Suntem la concurs, la clasa Juniori, are 11 luni și e la al doilea concurs. A fost „best puppy” acum 3 luni. Are pedigree, vine din canisa Konings Terier, de la Timișoara și acum suntem din Dej.

Acum, la Sebeș, sper să câștigăm un „excelent” cel puțin. Ne vom mai vedea și la Oradea.”, a spus proprietarul câinelui.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea