VIDEO. Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: PSD plus PD au suspendat din funcție viceprimarul comunei Lupșa/ Reacția Prefecturii

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, vineri, că viceprimarul comunei Lupșa, Radu Penciu, a fost suspendat din funcție, însă Prefectura Alba a respins decizia.

”Acum vreo lună și jumătate – două, FSN, Alianța Frontului Salvării Naționale, PSD plus PD au suspendat din funcție viceprimarul comunei Lupșa. Dânsul a atacat în contencios, i-a dat și în judecată dacă nu mă înșel. Între timp, prefectura și-a exercitat atribuțiile, nu a fost de acord cu propunerea primarului și a FSN-ului din Lupșa, iar de două săptămâni viceprimarul a fost repus în funcție, dar nu și în drepturi”, a spus Ioan Lazăr.

Ioan Lazăr consideră că primarului din Lupșa, Dănuț Vasile Bârzan, îi este frică să ”nu îi ia fața”, actualul viceprimar, care are viziune și muncește mult.

Lazăr este nemulțumit că relația dintre ALDE și PSD nu este deloc bună în comuna Lupșa.

Citește și Ioan Lazăr, supărat foc după demiterea viceprimarului din Lupșa și neinvitarea președintelui ALDE Câmpeni, pe scenă, de zilele orașului: Rușine colegilor de la PSD Alba

Declarațiile lui Ioan Lazăr despre acest subiect, de la minutul 7 din video-ul de mai jos:

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...