Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| ”La Ceaune”, la Oarda de Jos: Preparate în clocot, muzică populară și voie bună, la festivalul rustic al liberalilor din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| ”La Ceaune”, la Oarda de Jos: Preparate în clocot, muzică populară și voie bună, la festivalul rustic al liberalilor din Alba

Voia bună și arome apetisante plutesc în aer la Oarda de Jos duminică, la festivalul rustic devenit tradiție. Ceaunele dau în clocot cu preparate tradiționale ce vor satisface orice poftă!

Festivalul La Ceaune este un eveniment extraordinar de muzică populară și bucurie autentică, prezentat cu mândrie de PNL, TNL și OFL Alba Iulia, care te va purta într-o călătorie muzicală plină de tradiție și energie!

Unul dintre cele mai apetisante ceaune puse la foc are 500 de litri și se numește ”Hai la ceanul țigănesc”. Preparatul conține 87 de kg de oaie, în jur de 200 de kg de legume, suficiente pentru a sătura pe toți participanții.

YouTube video

Invitații speciali ai ediției de anul acesta sunt Oana Bozga Pintea, Cătălina Bichiu, Ioana Maier, Oana Marian, interpreți de muzică populară talentați care te vor cuceri cu melodii care vor atinge sufletul și vor umple atmosfera cu bucurie autentică.

Sute de persoane s-au întânit alături de prieteni și familie, pentru a împărtăși împreună o experiență unică și pentru a celebra valorile și tradițiile noastre.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O fetiţă de doar 7 ani din Ţara Moţilor – Premiul I la Festivalul Naţional de Folclor “Benone Sinulescu”

Unirea Ziarul

Publicat

în

O fetiţă de doar 7 ani din Ţara Moţilor – Premiul I la Festivalul Naţional de Folclor “Benone Sinulescu” La doar 7 ani, Ana Berindei, cursantă a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, prin Şcoala de Arte şi Meşteşuguri – clasa de cânt vocal tradiţional, coordonată de prof. Leontina Fărcaş, a câştigat premiul I (grupa […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea