VIDEO. La 82 de ani, tatăl viceprimarului din Sebeș, locul I la crosul de 5 km, la Alba Iulia City Race 2019: De trei ori pe săptămână fug pe stadion, fac antrenamente”

Bogdan Mircea din Sebeș, tatăl viceprimarului Adrian Bogdan, a câștigat locul I, la crosul de 5 km, în cadrul competiției Alba Iulia City Race 2019.

La venerabila vârstă de 82 de ani, Bogdan Mircea a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, câștigând locul I la una dintre probele din competiția Alba Iulia City Race, organizată sâmbătă la Alba Iulia.

Domnul Mircea ne-a spus și secretul care l-a ajutat să termine primul cursa de 5 km. Acesta se antrenează și aleargă de trei ori pe săptămână pentru a se menține în formă: „De trei ori pe săptămână fug pe stadion, fac antrenamente”, spune acesta.

La cursa la care a participat au mai fost și alți participanți, patru la număr, din Mediaș, dar toți mai tineri ca Mircea Bogdan.

Câștigătorul locului I a mai participat și la alte competiții la Târgu Mureș, iar peste două săptămâni va merge la Blaj: Am fost și prin Grecia, prin Albania, Turcia. Aur și argint am luat acum doi ani

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Popistasu Gil 26 septembrie 2019 at 15:07

Felicitari, Dl. Mircea Bogdan ! Nu ati mai venit la Bucuresti la campionatele nationale pentru atleti veterani ( masters ) ! Va asteptam in continuare ! Gil Popistasu

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...