Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO. La 82 de ani, tatăl viceprimarului din Sebeș, locul I la crosul de 5 km, la Alba Iulia City Race 2019: De trei ori pe săptămână fug pe stadion, fac antrenamente”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bogdan Mircea din Sebeș, tatăl viceprimarului Adrian Bogdan, a câștigat locul I, la crosul de 5 km, în cadrul competiției Alba Iulia City Race 2019.

La venerabila vârstă de 82 de ani, Bogdan Mircea a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, câștigând locul I la una dintre probele din competiția Alba Iulia City Race, organizată sâmbătă la Alba Iulia.

YouTube video

Domnul Mircea ne-a spus și secretul care l-a ajutat să termine primul cursa de 5 km. Acesta se antrenează și aleargă de trei ori pe săptămână pentru a se menține în formă: „De trei ori pe săptămână fug pe stadion, fac antrenamente”, spune acesta.

La cursa la care a participat au mai fost și alți participanți, patru la număr, din Mediaș, dar toți mai tineri ca Mircea Bogdan.

Câștigătorul locului I a mai participat și la alte competiții la Târgu Mureș, iar peste două săptămâni va merge la Blaj: Am fost și prin Grecia, prin Albania, Turcia. Aur și argint am luat acum doi ani

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea