Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Iosif Kalai, noul stâlp al apărării Cugirului *”Voi da totul pe teren pentru a ajuta la îndeplinirea obiectivelor”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Iosif Kalai este un fundaş în vârstă de 33 de ani cu state vechi în fotbalul profesionist. Acesta a venit la Metalurgistul Cugir-Targu Mures amical60Metalurgistul Cugir de la CSO Retezatul Haţeg, însă de-a lungul timpului fundaşul central a adunat peste 80 de meciuri în Liga I şi Liga a II-a. 

Iosif Kalai a jucat la echipe precum Jiul Pteroşani, Poli Iaşi, FCM Bacău, Minerul Lupeni, Alro Slatina şi CSM Râmnicu Vâlcea, iar experienţa sa poate fi benefică pentru echipa de la poalele Drăganei. Cu 60 de meciuri jucate pe prima scenă a fotbalului românesc, Kalai poate să asigure siguranţa în compartimentul defensiv cugirean, având în vedere că de-a lungul timpului a întâlnit adversari de calibru. „Am găsit aici un grup foarte unit şi sper să mă integrez cât mai repede şi să ma fac iubit de suporteri. Sper să adunăm cât mai multe puncte în campionat, iar la final să sărbătorim”, a precizat Iosif Kalai. Întreaga declaraţie a fundaşului central de la Metalurgistul Cugir o puteţi urmări în materialul video postat mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea