Rămâi conectat

Video

VIDEO: În Alba regulile de circulație nu sunt aceleași și pentru polițiști!?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un șofer din Alba a surprins în trafic modul în care polițiștii înțeleg să respecte regulile de circulație. La începutul filmulețului postat recent pe trafictube.ro se vede clar că marcajul cu linie continuă nu reprezintă nimic pentru cel care se afla la volanul autoturismului Poliției, acesta oferind o adevărată lecție de ”cum să NU te comporți în trafic”.

În timp ce polițiștii oferă o demonstrație de încălcare a regulilor de circulație, pe drumurile județului proprietarii de mașini ”tari” nu au răbdare să stea în coloană și se lansează în depășiri riscante fără teamă că ar putea provoca un accident.

În același video, care este un colaj de imagini surprinse în traficul din Alba mai puteți vedea cum este ”tratată” de șoferi zona de ieșire din municipiul Alba Iulia spre Cluj. Șoseaua recent reabilitată îi ”fură” pe conducătorii auto care uită și de restricția de viteză și de indicatorul ”depășirea interzisă” iar când în drum le apare un sens giratoriu – capcană, nu au altă soluție decât să treacă direct peste el.

Sursa: trafictube.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Video

Video

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate Sărbătoarea de Paște este cea mai importantă sărbătoare creștină, care celebrează Învierea lui Iisus Hristos, la trei zile după răstignirea sa pe cruce. Această sărbătoare este sărbătorită în fiecare an în prima duminică după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea