VIDEO/ Împreună să curățăm trotuarele de zăpadă: Consilierul Mircea Trifu face un apel către primarul Mircea Hava și consilierii locali să se alăture acțiunii de deszăpezire, într-un gest constructiv, de atitudine civică

Valul de zăpadă care a lovit Alba Iulia în ultimele ore a produs blocaje în mai multe zone din oraș și a îngreunat mult traficul rutier pe arterele intens circulate.

A nins aproape două zile la Alba Iulia şi, ca de fiecare dată, prima zăpadă se pare că i-a luat prin surprindere pe cei care ar fi trebuit să se ocupe de deszăpezire.

ELIT

Jumătatea lunii ianuarie a debutat cu zăpadă abundență în județul Alba care s-a aflat de altfel în ultimele ore sub cod galben de ninsoare şi vreme rea.

Consilierul independent Mircea Trifu vine cu o propunere pentru primarul Mircea Hava și pentru ceilalți consilieri locali și îi îndeamnă să fie un exemplu pentru cetățenii municipiului și cu toții să ia parte la o acțiune de deszăpezire a trotuarelor din Alba Iulia.

„Fac un apel la domnul primar Mircea Hava și la toți consilierii locali să organizeze o acțiune în care împreună să curățăm trotuarele de zăpadă. Prin exemplul nostru am putea mobiliza mai mulți cetățeni responsabili să facă asta și am creea o stare de spirit pozitivă și de unitate în fața greutăților. Cred că ar fi un gest constructiv, de atitudine civică”, a spus Mircea Trifu.

Circulaţia a fost miercuri îngreunată pe mai multe artere din municipiu din cauza zăpezii. Potrivit autorităţilor locale s-a intervenit încă de marți seara pe străzile orașului. Cu toate acestea, traficul a fost îngreunat în majoritatea zonelor, unele drumuri fiind acoperite cu un strat de zăpadă amestecat cu material antiderapant.

 

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Ionut 17 ianuarie 2018 at 21:35

Serios? Face exact ce fac mulți angajați sau patroni, în fața magazinelor lor…

remo 17 ianuarie 2018 at 23:57

Maine ploua jane!
Se topeste zapada cred!

ZAU 18 ianuarie 2018 at 6:51

Dar ce idee ar fi sa scoateți asistații la lopata?

Antitot 18 ianuarie 2018 at 9:52

Scoateți putorile care iau bani degeaba.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...