Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO/ Împreună să curățăm trotuarele de zăpadă: Consilierul Mircea Trifu face un apel către primarul Mircea Hava și consilierii locali să se alăture acțiunii de deszăpezire, într-un gest constructiv, de atitudine civică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Valul de zăpadă care a lovit Alba Iulia în ultimele ore a produs blocaje în mai multe zone din oraș și a îngreunat mult traficul rutier pe arterele intens circulate.

A nins aproape două zile la Alba Iulia şi, ca de fiecare dată, prima zăpadă se pare că i-a luat prin surprindere pe cei care ar fi trebuit să se ocupe de deszăpezire.

Jumătatea lunii ianuarie a debutat cu zăpadă abundență în județul Alba care s-a aflat de altfel în ultimele ore sub cod galben de ninsoare şi vreme rea.

Consilierul independent Mircea Trifu vine cu o propunere pentru primarul Mircea Hava și pentru ceilalți consilieri locali și îi îndeamnă să fie un exemplu pentru cetățenii municipiului și cu toții să ia parte la o acțiune de deszăpezire a trotuarelor din Alba Iulia.

„Fac un apel la domnul primar Mircea Hava și la toți consilierii locali să organizeze o acțiune în care împreună să curățăm trotuarele de zăpadă. Prin exemplul nostru am putea mobiliza mai mulți cetățeni responsabili să facă asta și am creea o stare de spirit pozitivă și de unitate în fața greutăților. Cred că ar fi un gest constructiv, de atitudine civică”, a spus Mircea Trifu.

https://youtu.be/BnN5_GzgSpg

Circulaţia a fost miercuri îngreunată pe mai multe artere din municipiu din cauza zăpezii. Potrivit autorităţilor locale s-a intervenit încă de marți seara pe străzile orașului. Cu toate acestea, traficul a fost îngreunat în majoritatea zonelor, unele drumuri fiind acoperite cu un strat de zăpadă amestecat cu material antiderapant.

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea