VIDEO| Imagini ȘOCANTE – MOMENTUL IMPACTULUI dintre un tren de persoane și o mașină blocată pe calea ferată, la Blaj, surprinse de șofer

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un accident rutier a avut loc în  data de 1 octombrie, în zona Câmpului Libertății, în Blaj, unde un tren a intrat în coliziune cu un autoturism, aflat pe șinele de cale ferată. Din fericire, în urma evenimentului rutier nu au rezultat victime.

La data de 01 octombrie 2020, în jurul orei 19.30, pe strada Tudor Vladimirescu, la intersecția cu trecerea la nivel cu cale ferata din zona Câmpul Libertății din Blaj, un bărbat de 66 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului peste liniile ferate, ar fi părăsit platforma caii ferate rămânând blocat, moment în care barierele au fost coborâte.

ELIT

Până la sosirea trenului conducătorul auto a părăsit autoturismul, care a fost acrosat de trenul internațional de persoane 346 Viena – București, condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Prejmer, județul Brasov.

Atât conducătorul auto, cât mecanicul locomotivei au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetarile sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419