Rămâi conectat

Video

VIDEO: Hotelul Transilvania, clădire emblematică a municipiului Alba Iulia, a revenit în circuitul turistic, modernizat și complet renovat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cealaltă capitală se poate mândri cu o nouă ”bijuterie turistică”. Hotelul Transilvania, situat la kilometrul 0 al municipiului Alba Iulia, a revenit în circuitul turistic printr-o inaugurare de 4 stele.

hotel transilvaniaInvestiția se ridică la suma de peste 3 milioane de euro și a fost făcută de către frații David și Marcel Florea. Aceștia dețin una dintre cele mai importante şi solide afaceri din județul Alba, firma ”Florea Grup”.

Odată cu modernizarea lui, Hotel Transilvania aduce în zona hotelieră locală lucruri unice pentru industria ospitalității, de la iluminarea completă exclusiv cu led-uri, panouri solare și economizoare, un sistem high tech care le permite clienților să-și comande temperatura din cameră de pe drum, cea mai avansată interfață prin care se poate relaționa cu recepția, până la excursiile organizate zilnic sau de câte ori va fi nevoie, în Transilvania sau în județul Alba, pentru grupurile de turiști cazați aici.

Citeşte şi: FOTO-VIDEO: INAUGURARE cu fast, la Hotel Transilvania din Alba Iulia. Cum arată hotelul revenit pe piață cu o strălucire de 4 stele

În cifre și date exacte, Hotel Transilvania înseamnă azi: 80 de camere, dintre care 4 apartamente, 2 săli de conferință cu o capacitate de 150 de locuri, un restaurant cu specific mediteranean și internațional, cu terasă sezonieră, un english bar, locul ideal pentru întâlnirile de afaceri de peste zi sau ieșirile de seara cu prietenii.

Facilitățile hotelului includ o gamă largă de servicii și dotări precum: check in express, wifi de mare viteză gratuit, business center, personal airconditioning system, televizoare smart, inaugurare Hotel Transilvania din Alba Iulia29interfață electronică pentru room service, seturi cosmetice din gama green life și multe altele.

Iar schimbarea nu se oprește aici. Potrivit administratorilor, în curând Hotel Transilvania va avea și un centru SPA, o sală de evenimente, un centru de conferințe high-class, și încă 30 de noi camere adăugate la oferta de cazare actuală.

Hotel Transilvania a fost construit în urmă cu mai bine de 40 de ani (1972), iar ultima renovare, înainte de aceasta, a fost făcută în 2007, când era clasificat la două stele.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Video

Video

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate Sărbătoarea de Paște este cea mai importantă sărbătoare creștină, care celebrează Învierea lui Iisus Hristos, la trei zile după răstignirea sa pe cruce. Această sărbătoare este sărbătorită în fiecare an în prima duminică după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea