Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Gheorghe Rotar, primarul Blajului după victoria cu Dinamo: „În maximum o lună vom juca un volei de mare performanţă”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Probabil cel mai mare şi înfocat suporter a lechipei Volei Alba Blaj, Gheorghe Rotar, primarul municipiului Blaj a lăudat prestaţia echipei din „Mica Romă” după succesul categoric obţinut în faţa echipei Dinamo Bucureşti (3-1). Volei Alba-Blaj - Dinamo60Edilul din Blaj consideră ca formaţia condusă de Darko Zakoc îndeplineşte toate condiţiile pentru a-şi realiza obiectivul, acela de a disputa finala mare a campionatului, şi consideră că publicul din Sala „Timotei Cipariu” are o mare contribuţie la evoluţia echipei de pe teren propriu.

Odată cu victoria obţinută în faţa lui Dinamo Bucureşti, Volei Alba Blaj a făcut un pas important pentru accederea în play-off-ul Diviziei A1 de volei feminin. Gheorghe Rotar, primarul municipiului Blaj consideră că acest meci a însemnat revitalizarea echipei, care a suferit două înfrângeri usturătoare în acest început de an, 1-3 şi 0-3 cu Ştiinţa Bacău şi CSM Târgovişte. „Orice victorie cu Dinamo Bucureşti este foarte importantă. Este un club de renume, de tradiţie în România şi în afara graniţelor ţării. Victoria este binevenită şi ne dă încredere că putem să ne realizăm obiectivele trasate în acest sezon. Publicul din Blaj este unul senzaţional şi merită toate felicitările pentru că a susţinut echipa indiferent dacă a câştigat sau a pierdut”, a declarat Gheorghe Rotar. Întreg interviul cu primarul municipiului Blaj îl puteţi urmări în materialul video postat mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea