Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO| Gabriel Pleșa nu dă uitării povestea tânărului albaiulian decedat în Afganistan: „Sunt 7 ani de când eroul locotenent Vasile Claudiu Popa a pierdut, la datorie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia, a fost prezent la ceremonia de Ziua Veteranilor, la finalul căreia a transmis câteva cuvinte despre eroul albaiulian, locotenentul Vasile Claudiu Popa, care a decedat într-o misiune în Afganistan, în urmă cu 7 ani.

„Sunt 7 ani de când eroul locotenent Vasile Claudiu Popa a pierdut, din păcate, la datorie în Afganistan.

Întâmplarea face că îl cunosc de copil, pentru că am fost vecini, locuiam împreuna cu familia în același bloc, un copil extraordinar, ambițios, foarte bun la învățătură, care și-a dorit permanent să facă o carieră militară frumoasă.

Din păcate, Dumnezeu a hotărât altceva, viața i s-a terminat brusc, într-un mod nefericit, dar va rămâne mereu în memoria noastră, a comunității din Alba Iulia, ca un erou pentru că a fost atât un tânăr, cu care comunitatea se mândrea cât și felul în care și-a pierdut viața la datorie este, într-adevăr, demn de amintit și generațiilor viitoare.

YouTube video

Sper ca în fiecare an, în 11 noiembrie, când sărbătorim Ziua Veteranilor de război, să ne întâlnim aici autorități, familie, prieteni și tineri pentru care acest erou locotenent să fie un exemplu de urmat”, a transmis Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024 Primăria Cugir organizează joi și sâmbătă două acțiuni de ecologizare în oraș, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024. Citește și: Primăria Cugir va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea