Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO| DUMINICĂ se va deschide noul TALCIOC din Alba Iulia, în zona hotelului Tara. Ce tarife vor plăti comercianții

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| DUMINICĂ se va deschide noul TALCIOC din Alba Iulia, în zona hotelului Tara. Ce tarife vor plăti comercianții

Noul Talcioc din municipiul Alba Iulia va fi deschis pentru comercianți și cumpărători începând de duminică 13 noiembrie. Talciocul din Alba Iulia a fost relocat în vecinătatea hotelului Tara, pe o locație privată după ce amplasamentul fostului târg de vechituri a fost predat pentru a începe construcția unui centru multifuncțional dar și a unui nou talcioc, modern.

Talciocul a devenit o tradiție pentru mulți albaiulieni, care merg cu regularitate, duminică de duminică, pentru a-și completa colecțiile personale sau pentru a socializa. Talciocul care a funcționat în Alba Iulia, în cartierul Gheorghe Șincai, își va închide porțile în acest sfârșit de săptămână, după o lungă perioadă de funcționare. Acest fapt se datorează începerii lucrărilor de construcție a noului Centru Multifuncțional din zonă, care va include și un spațiu nou pentru talcioc, cu finalizare la sfârșitul anului 2023.

YouTube video

 

Vestea bună este că un nou talcioc se va deschide, începând cu acest weekend, în zona Tara din Alba Iulia, în vecinătatea magazinului Ambient, pentru a veni în întâmpinarea albaiulienilor doritori și pentru a evita situația în care comercianții ar fi nevoiți să își desfășoare activitatea în alte orașe din împrejurimi.

În funcție de necesitate, vom încerca optimizarea rutelor de călători ale transportului public, în zilele de duminică, pentru zona noului Talcioc.

”Societatea SC SATEX SRL, a obținut toate avizele necesare pentru obținearea autorizației de funcționare a talciocului. Dacă bunul Dumnezeu ajută, dumincă, 13 noiembrie vom deschide acest târg. Mai avem încă de lucru, de azi am început să aducem tejghelele, să le vopsim. Sper că din data de 13 să dăm drumul talciocului.

Referitor la taxele celor care vor veni sa vândă, va fi aproximativ 1 leu/mp iar pentru cei care au mărfuri alimentare voi discuta în parte. Fiecare autoturism va intra în târg va plăti o taxa de 20 de lei. Am contractat 4 toalete ecologice, tomberoane și coșuri de gunoi pentru colectare selectivă și va exista internet gratuit în zona în care va exista alimentația publică”, a declarat proprietarul terenului, Ioan Lazăr, pentru ziarulunirea.ro

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea