Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO dronă| Trafic de COȘMAR la Alba Iulia Nord și pe DN 1 până la Aiud: În perioadele de vârf se parcurge distanța în 2-3 ore!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trafic de COȘMAR la Alba Iulia Nord și pe DN 1 până la Aiud: În perioadele de vârf se parcurge distanța în 2-3 ore!

Astăzi, DN1, în special porțiunea care leagă Alba Iulia de Aiud, au fost un adevărat drum al groazei, pentru mulți dintre șoferii nefericiți care au „nimerit” pe acesta, în cursul după-amiezii de astăzi.

La Alba Iulia Nord, coloana de mașini era existentă în toate direcțiile, șoferii fiind nevoiți să aștepte cu zecile de minute, chiar și cu orele, pentru a se putea deplasa.

Pe DN 1 Aiud-Teiuș, pe lângă problemele cunoscute, cum ar fi trecerile de pietoni din Teiuș sau intersecția de la Galda, o cauză a traficului de coșmar o reprezintă sensul giratoriu existent la Alba Iulia Nord.

YouTube video

Aici, Pizzarottii, antreprenorul lotului 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, o lălăie de luni de zile. Au desființat intrarea directă în Alba Iulia dinspre Teiuș, aglomerând și mai tare sensul giratoriu.

E adevărat, sensul giratoriu va fi modernizat, se va reface intrarea directă spre Alba Iulia, plus posibilitatea pentru șoferi să vireze direct dinspre Alba Iulia spre șoseaua de centură și din centură spre breteaua de la autostradă, evitându-se sensul giratoriu, dar lucrările merg în pas de melc, șoferii blestemându-și zilele din cauza traficului de coșmar de la Alba Iulia Nord.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea