VIDEO: Directorul Pizzarotti, Eusebio Caretta, în prezența ministrului Cuc, își asumă deschiderea circulației pe lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda în decembrie 2019, cu descărcare parțială a traficului prin nodul rutier Sebeș

Directorul Pizzarotti, Eusebio Caretta, și-a asumat, joi, în prezența ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, deschiderea circulației pe lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda în luna decembrie 2019, cu descărcare parțială a traficului prin nodul rutier Sebeș.

ELIT

Caretta a declarat că pe lotul 1 se va putea circula în luna decembrie.

”Pe traseul lotului 1 toate lucrările complexe sunt finalizate. La nodul rutier Sebeș se lucrează la structură”, i-a explicat Eusebio Caretta ministrului:

Eusebio Caretta a mai declarat că toate testele făcute pe acest tronson de autostradă au rezultate foarte bune iar inspectorii de la CNAIR sunt permanent în teren. De asemenea, el a spus că în cazul groapei de gunoi ”fantomă” care blochează unele lucrări de la nodul rutier Alba Iulia Sud problema este pe cale să se rezolve.

La rândul său, ministrul Răzvan Cuc a declarat că nodul rutier Sebeș va fi terminat parțial până la sfârșitul anului, dar va fi deschis parțial pentru a se putea circula pe lotul 1 al autostrăzii.

”Lucrările la lotul 1 al autostrăzii sunt în grafic, felicitări constructorului”. S-a mobilizat, a lucrat la structuri, are toate materialele necesare să lucreze, cu banii sunt la zi. Dacă vor mai fi probleme, mă voi implica personal să ajut. Nodul de la Sebeș, cel mai mare și mai complex din România va fi finalizat parțial, încât să permită circulația pe lotul 1 al autostrăzii. Luna decembrie rămâne pentru deschiderea circulației pe acest lot. Repet, recepția se va face probabil ulterior, dar darea în circulație a acestui lot se va face la sfârșitul lunii decembrie”, a declarat ministrul Cuc.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...