Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO| DEZASTRU în Turcia: O parte din aeroportul Istanbul s-a prăbușit din cauza zăpezii depuse pe acoperiș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DEZASTRU în Turcia: O parte din aeroportul Istanbul s-a prăbușit din cauza zăpezii depuse pe acoperiș

Acoperișul din zona cargo a aeroportului din Istanbul s-a prăbușit, relatează CNN Turk.

Într-o declarație pe contul său de socializare, consilierul de presă al Turkish Airlines Yahya Üstün a declarat: „Acoperișul unității noastre, care deservește marfă turcească pe aeroportul din Istanbul, sa prăbușit din cauza maselor de zăpadă și a furtunilor.

Căderile masive de zăpadă au provocat haos în Turcia, unde cel puţin trei persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident de autobuz produs duminică în Istanbul, a relatat agenţia de presă Anadolu, preluată de DPA.

Cel puţin 18 persoane au fost rănite după ce şoferul autocarului a pierdut controlul vehiculului care s-a prăbuşit apoi într-un şanţ, potrivit agenţiei de presă.

Circulaţia prin strâmtoarea Bosfor din Istanbul a fost sistată temporar pe ambele maluri din cauza vizibilităţii scăzute.

În provincia Tokat din nordul Turciei, unde s-au înregistrat de asemenea ninsori abundente, un autocar a derapat şi s-a răsturnat, potrivit Anadolu. O persoană şi-a pierdut viaţa şi cel puţin alte 18 au fost rănite în accident.

Vremea nefavorabilă a afectat de asemenea activităţile locuitorilor din sud-estul Turciei. În provinciile Bingöl, Sirnak şi Elazig, numeroase localităţi au rămas izolate, a relatat Anadolu.

Departamentul general de meteorologie din Turcia a prognozat ninsori care vor continua până sâmbătă în Istanbul şi zone din regiunile la Marea Neagră. În regiuni din Anatolia şi sud-estul Turciei, vremea rea va continua până luni seară.

Sursa: g4media.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea