Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO. Declarațiile liderilor PSD Alba, după alegeri. Ioan Dîrzu: Suntem extrem de încântați. Rezultatul, umăr la umăr alături de PNL

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| PSD Alba ”turează motoarele” pentru campania electorală – se reiau obișnuitele promisiuni: creștere economică, venituri mai mari pentru salariați, protecție socială sporită pentru defavorizațiLa sediul PSD Alba a avut loc, luni, o conferinţă de presă în cadrul căreia s-a vorbit despre rezultatele  alegerilor parlamentare de duminică, 11 decembrie 2016.

Încântat de scorul obținut, Ioan Dîrzu, președintele PSD Alba a ținut să transmită, în cadrul conferinței, mulțumiri cetățenilor din județ care au mers la vot și au susținut echipa organizației.

Munca a fost una enormă, iar rezultatul se vede prin orașele și municipiile câștigate de PSD Alba, 9 din cele 11 au fost câștigate de PSD. Surpriza mare a fost la Alba Iulia, unde am putut să obținem un scor foarte bun, cu o echipă foarte bună și am văzut că acest scor s-a perpetuat în foarte multe localități unde, sincer, nu am sperat. Rezultatul s-a datorat în primul rând unei munci determinate, conduse de colegii candidați (…). Nu putem decât să fim extrem de încântați, rezultatul în județ este unul de umăr la umăr, alături de PNL”, a spus Ioan Dîrzu.

Am reușit să avem un scor atât bun la nivel național, și un scor istoric, de asemenea, la nivel județean (…) În special, la Alba Iulia, pentru prima dată după foarte mult timp am câștigat la o diferență semnificativă de câteva sute voturi la Camera Deputaților și peste o mie la Senat, unde avem o redută importantă a PNL-ului. Faptul că am reușit să închegăm o echipă unită, o echipă de profesioniști, iată că am avut aprecierea cuvenită în județul Alba și procentele, respectiv numărul de voturi, arată acest lucru. Aceste rezultate ne obligă să ducem la îndeplinire promisiunile făcute în campanie. Sunt ferm convins că vom face acest lucru, iar cetățenii nu vor regreta niciodată că au votat PSD-ul”, a adăugat Daniel Breaz.

Potrivit lui Cornel Suciu ”votul dat la nivelul municipiilor și orașelor a arătat faptul că PSD a dat oameni valoroși și competenți. (…) Vreau să cred că ceea ce mi-am propus pentru acest mandat de deputat să fac pentru ca fetița mea să rămână în țară ca medic, în România și ca profesor, să se poată realiza. Cred că avem loc pentru acești tineri valoroși în România și de aceea cred eu că politica pe care o va promova PSD-ul tocmai către acest domeniu se va adresa, acela al valorilor, al elitelor, al promovării oamenilor valoroși și competenți. Mai cred că am schimbat foarte mult modul în care se face politică la nivelul județului. În continuare, la nivelul județului Alba PSD poate să devină primul partid din județ, și ținta pe care vreau să o spun alături de colegii mei, este ca la alegerile din 2020 să fim primul partid din județul Alba.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea