VIDEO: Daniel Rusu, primarul comunei Şpring: „Sportul este important pentru comuna noastră”

Colorado Spring-FC Cugir98Comuna Şpring are viitor în sport! Cel puţin aşa a declarat pentru Ziarul Unirea primarul comunei Şpring, Daniel Rusu. În comună s-au construit mai multe baze sportive, activează două echipe de fotbal, Euro Şpring şi Colorado Şpring (liderul Seriei a 3-a din Liga a V-a), iar prin box, comuna a fost pusă pe harta sportului european.

Foarte mândru de echipele sale, primarul Daniel Rusu îşi doreşte o promovare în Liga a IV-a cu formaţia Colorado Şpring. Proiectul său este unul interesant, iar pasiunea sa pentru sport te duce cu gândul că… „Dragoste cu forţa nu se poate”. Iată un exemplu de primar, care iubeşte sportul şi mai mult îl şi promovează. Că este fotbal sau box nu contează pentru Şpring. Important este că se poate! Şi cum sportul este unul dintre cei mai buni ambasadori, mai jos puteţi urmări un material video prin care Daniel Rusu prezintă planurile Şpringului din acest an, în materie de sport.

Tudor Stan

1 comentariu

Vasy 29 ianuarie 2014 at 9:47

Felicitari dlui primar!!! Si ceilalti primari ar trebui sa-i urmeze exemplul. Copii si tinerii acestui judet trebuie atrasi spre practicarea sportului si cel mai practicat sport este fotbalul dar din pacate in judetul nostru fotbalul este la un nivel foarte scazut. Poate cu astfel de oameni se va reusii promovarea lui. Bravo.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...