Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Daniel Breaz, rector UAB: „Final Four-ul CEWL este cel mai tare eveniment din baschetul românesc în acest an”

Tudor Stan

Publicat

în

Daniel Breaz, rectorul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia a vorbit la superlativ despre competiţia europeană care va fi organizată sâmbătă şi duminică în Sala „Universităţii” din Cetatea Marii Uniri. Principalul susţinător al activităţii baschetbalistice din municipiul Alba Iulia, rectorul UAB îşi doreşte ca organizarea Final Four-ului CEWL să fie o adevărată reuşită, iar CSU Alba Iulia să fie încoronată, drept campioană.

Pe lângă faptul că CSU Alba Iulia a devenit în acest sezon prima echipă din sportul judeţean care participă într-o întrecere europeană, clubul universitar are prilejul de a găzdui etapa finală a turneului CEWL. Daniel Breaz, alături de oficialii echipei de baschet feminin şi-au dorit foarte tare ca acest turneu să fie găzduit în Cetatea Marii Uniri, reuşind astfel să câştige licitaţia la care au mai participat „Vulpile Zburătoare” din Viena. Şeful universităţii este de părere că acest eveniment reprezintă un mare ambasador pentru Alba Iulia şi pentru judeţul Alba, iar la final, după terminarea turneului, rectorul Universităţii „1 Decembrie 1918” speră ca „cel mai tare eveniment baschetbalistic din România din 2014” să fie un real succes.

*Bilete disponibile, Final Four fără televizare!

În acest moment, au mai rămas disponibile 100 de bilete puse în vânzare (la Sala „Universităţii, preţ 30 de lei pentru toate meciurile), iar după ce au existat discuţii cu TVR 3 şi Digisport nu s-a ajuns la un acord în privinţa disputării meciurilor, principalul impediment fiind orele de disputare ale celor patru dispute.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, de astăzi în cantonament în Slovenia cu un lot de 25 de jucători

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, de astăzi în cantonament în Slovenia cu un lot de 25 de jucători Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a plecat luni, 15 iulie, în cantonament centralizat în Slovenia, la Dravograd, stagiu care va dura 11 zile și cuprinde 3 întâlniri de verificare. Prima dintre acestea este în 17 iulie cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea