Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Cugirenii vor putea rezerva online parcările de reşedinţă: Cum funcționează aplicația

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând din luna martie, parcările de reşedinţă se pot rezerva online de către locuitorii din Cugir. Primăria Oraşului Cugir a pus la dispoziţie o aplicaţie care-i scuteşte pe cetăţeni de deplasările la ghişeele instituţiei în vederea rezervării şi depunerii actelor pentru închirierea unui loc de parcare. Iniţiativa face parte din obiectivul deja declarat al primarului, Adrian Teban cu privire la digitalizarea serviciilor publice.

Aplicaţia permite vizualizarea în timp real a locurilor de parcare libere, ocupate şi în curs de ocupare de pe fiecare stradă din localitate. După selectarea locului dorit, completarea şi semnarea olograf a cererii, solicitantul va încărca în aplicaţie copia actului de identitate (cu viza de reşedinţă vizibilă dacă este cazul), viza ITP şi cererea menţionată anterior. Solicitantul trebuie să aibă domiciliul sau reşedinţa pe strada unde doreşte să rezerve locul de parcare.

YouTube video

În filmuleţul ataşat, Ciucur Ovidiu, Sef Birou Informatică, Registratură, Relaţii Publice în cadrul Primăriei Cugir explică modul în care funcţionează aplicaţia.

Precizăm că, în paralel cu această aplicaţie, cei care nu stăpânesc noua modalitate de rezervare, pot veni în continuare la sediul instituţiei, camera 9, pentru a-şi rezerva clasic locul de parcare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea