Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Cristian Coroian, antrenor Metalurgistul Cugir: „Avem încredere în noi şi abordăm meciurile pas cu pas”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cristian Coroian s-a declarat extrem de mulţumit de evoluţia elevilor săi din partida cu FC Zalău, pe care cugirenii au Metalurgistul Cugir-FC Zalau15câştigat-o cu 2-1 în ultimele secvenţe. Antrenorul Metalurgistului Cugir a văzut determinare, încredere şi luptă din partea fotbaliştilor pe care îi pregăteşte, iar aceste lucruri îi dau încredere tehnicianului, că pe viitor, Metalurgistul Cugir va aborda un fotbal frumos şi va atrage multă lume la stadion. Pentru cugireni cel mai important meci este… următoarul, iar vineri, sub Drăgana va poposi Sănătatea Cluj, formaţie aflată în subsolul clasamentului, însă cu mare dorinţă de a câştiga puncte.

Meciul cu FC Zalău a fost unul interzis cardiacilor, cu multe faze la poarta sălăjenilor, cu goluri frumoase, intervenţii bune ale portarilor, cartonaşe galbene şi roşii, dar şi cu un gol marcat la ultimele secvenţe ale partidei. Cugirul a deschis scorul în prima repriză prin Ispas, care a şutat sec de la marginea careului, însă portarul advers nu a avut nicio şansă. FC Zalău a preluat ştafeta partidei în debutul mitanului secund, iar Kuku a reuşit egalarea cu o lovitură de cap cu toată opoziţia lui Gurincu. Cugirul s-a aruncat în luptă şi a atacat poarta adversă aproape la fiecare fază, iar după eliminarea unui fundaş de la FC Zalău, terenul parcă s-a mutat într-o parte, iar Cugirul a presat şi mai tare. În minutul 92, Ispas a fost faultat în careu de fostul cugirean Alin Mutu, iar centralul a indicat punctul cu var. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Avramescu, iar Cugirul s-a impus şi a adus 3 puncte mari sub Drăgana. „Băieţii mei au arătat atitudine şi nu pot decât să îi felicit pentru felul în care au luptat. Deşi am câştigat partida în ultimele secunde, consider că este o victorie meritată. Noi luăm totul pas cu pas, avem încredere mare şi suntem conştienţi că umrătoarea partidă este una dificilă”, a precizat Cristian Coroian pentru ziarulunirea.ro. Întreg interviul cu fostul mare fotbalist al Gloriei Bistriţa şi CFR Cluj îl puteţi urmări în materialul video postat mai jos.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea