Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| CRIMA care a îngrozit Alba: Tăcere „de mormânt” în cazul bărbatului care i-a curmat viața propriului fiu de UN an, iar apoi s-a sinucis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| CRIMA care a îngrozit Alba: Tăcere „de mormânt” în cazul bărbatului care i-a luat viața fiului de UN an, iar apoi s-a sinucis

Cercetările continuă privind cazul șocant de la Alba Iulia, unde un tânăr de 27 de ani s-a sinucis după ce și-a ucis propriul copil în vârstă de doar un an.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este ”De ce nu a intervenit poliția mai repede?”, asemănând cazul de la Alba Iulia cu cel de la Caracal, unde polițiștii au așteptat ore întregi înainte de a acționa. Din punctul de vedere al autorităților locale, intervenția s-a desfășurat în normele legii.

Când mama micuțului a sunat la numărul de urgență 112, în jurul orei 01:15, femeia nu ar fi spus cu exactitate faptul că viața copilului său se află în pericol iminent, polițiștii intervenind abia după aproximativ 3 ore. Surse ale ziarulunirea.ro spun că femeia ar fi primit o serie de mesaje de la tatăl copilului, din care aceasta a dedus că ceva rău urmează să se întâmple copilului.

Surse din cadrul IPJ Alba susțin faptul că la momentul în care echipajele au ajuns la locul crimei, nu exista nicio certitudine cum că bărbatul s-ar afla măcar în apartamentul indicat de mama copilului, unde cei doi au locuit împreună în chirie.

”Nu știm, nu răspundem”

Reprezentanții serviciului de Ambulanță Alba nu au putut furniza informații noi despre caz, întrucât ”presa știe mai multe decât ei”.
”Serviciul de Ambulanță a fost solicitat de către echipajul de poliție prezent la fața locului și s-a deplasat un echipaj cu un medic. Din păcate, la momentul ajungerii ambulanței, nu s-a mai putut face nimic, declarându-se astfel decesul”, a declarat Străjan Simona, director medical, Serviciul de Ambulanță Alba.

YouTube video

”Un băiat liniștit, dar în suferință”

Vecinii bărbatului susțin că acesta tot timpul a fost o fire mai timidă. Câțiva dintre ei spun că l-au mai zărit pe acesta în cartier, plimbându-se cu cel mic. În ultima vreme, totuși, acesta nu a mai fost văzut împreună cu copilul.

”Era liniștit, retras, nu era foarte comunicativ. Cred că era un om care suferea. Nu a dat absolut nimic de bănuit. Nu am crezut că ar putea fi în stare de așa ceva. Cred că despărțirea de mama celui mic a avut un mare impact asupra sa și asta l-a împins spre gestul necugetat pe care l-a făcut. Îmi pare extrem de rău de îngerașul acela de copil.”, a delcarat o doamnă, vecină cu bărbatul de 27 de ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Consilier Local din Alba Iulia, lovit de o trotinetă în Cetate. S-a ales cu o vânătaie și durere de gleznă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilier Local din Alba Iulia, lovit de o trotinetă în Cetate. S-a ales cu o vânătaie și durere de gleznă Consilierul local Paul Victor Florea a fost în urmă cu două zile ”victima” unei trotinete condusă de un turist în Cetatea Alba Carolina. Din fericire, acesta s-a ales doar cu o vânătaie și o durere […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea