Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO/Conferință de presă susținută de Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la Alba Iulia, după inspecția pe loturile 1 și 2 ale autostrăzii Sebeș-Turda

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, susține joi o conferință de presă, la Alba Iulia, după inspecția pe loturile 1 și 2 ale autostrăzii A10, Sebeș-Turda.

Aflat joi în județul Alba, ministrul Răzvan Cuc a verificat stadiul lucrărilor de pe Loturile 1 și 2 ale autostrăzii A10 Sebeș-Turda. El s-a întâlnit, în zona Rădești, cu prefectul de Alba, Dănuț Hălălai, deputatul PSD Ioan Dîrzu și reprezentanții firmei Aktor, antreprenorul care construiește Lotul 2.

YouTube video

Vizita Ministrului Transporturilor este strâns legată de mobilizarea este foarte slabă de pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda deși, teoretic, sezonul construcțiilor a început în 15 martie.

Răzvan Cuc s-a întâlnit cu reprezentanții firmei Pizzarotti, antreprenorul Lotului 1. Ministrul a declarat că în cadrul inspecției discută cu antreprenorii despre detaliile tehnice ale construcției și despre stadiul în care se află lucrările.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea