Rămâi conectat

Video

VIDEO| Concert de muzică clasică și atelier de pictură la Râpa Roșie – Moment inedit din Tabără internaţională de artă plastică ARTTRAD, de la Sebeş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Recent, artişti din Bulgaria, Republica Moldova şi România au luat parte parte la prima ediţie a Taberei internaţionale de artă plastică Arttrad 2015.

concert arttradÎn urmă cu câteva zile, artiştii români şi străini au avut ocazia să admire un peisaj de poveste – Râpa Roşie, unde au fost spectatorii unui concert susţinut de Celestial Cvartet. Tot aici a fost amenajat un atelier de pictură în aer liber, artiştii având ocazia să se inspire din peisajul oferit de natură.

Pe lângă momentele dedicate creaţiei, artiştii au fost invitaţi la spectacole, au vizitat obiectivele turistice din vecinătatea municipiului Sebeş şi s-au întâlnit cu iconarii de la Laz.

La sfârşitul taberei, lucrările realizate de participanţi au fost prezentate publicului în cadrul unei expoziţii, la Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeş.

VIDEO: Călin MAGDA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Video

Video

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate Sărbătoarea de Paște este cea mai importantă sărbătoare creștină, care celebrează Învierea lui Iisus Hristos, la trei zile după răstignirea sa pe cruce. Această sărbătoare este sărbătorită în fiecare an în prima duminică după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea