Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

VIDEO/ Clement Negruț: ”Secretomanie la Guvern privind stadiul lucrărilor la autostrada Orăștie – Sebeș”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PDL de Alba, Clement Negruț, a amintit astăzi, în conferință de presă, despre faptul că, potrivit contractului, tronsonul de autostradă Orăștie – Sebeș ar fi trebuit să fie finalizat săptămâna trecută. În opinia sa lucrările sunt întârziate cu cel puțin 6 luni și, având în vedere intensitatea activității din zonă ”nu există o perspectivă foarte bună în ceea ce privește finalizarea”.

Negruț a mai spus că cei 8 km de drum care ar fi scos traficul greu din Sebeș au fost puși încă de anul trecut, de către Guvern, la capitolul ”și altele” și și-a exprimat mirarea privind lipsa de reacție a comunității din Sebeș față de acest lucru.

Deputatul democrat-liberal a promis că va încerca să obțină până săptămâna viitoare răspunsuri detaliate privind stadiul lucrărilor precizând ca este posibil să întâmpine dificultăți, cei de la Guvern fiind în ultimul timp ”secretoși”.

Concluzia lui Clement Negruț este că ”Alba politică rămâne dușmanul USL-ului în continuare, pentru că aici se întâmplă lucruri serioase, care chiar vizează viața cetățenilor”:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Floriile 2024. Duminica Floriilor Ortodoxe și Catolice 2025, 2026. Obiceiuri, tradiții și superstiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Floriile 2024 • Când pică Floriile în următorii ani: Duminica Floriilor Ortodoxe și Catolice în 2024, 2025. Floriile ortodoxe 2024 sunt în 28 aprilie, iar Floriile catolice 2024 în 24 martie. Paștele Ortodox 2024 este în 5 mai, iar Paștele Catolic 2024 în 31 martie. În Duminica Floriilor, românii ortodocși sărbătoresc Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea