Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Cerere în căsătorie printre claxoane şi TIR-uri: Propunerea inedită a unui tânăr din Alba a primit un mare ”DA”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cerere în căsătorie printre claxoane şi TIR-uri: Propunerea inedită a unui tânăr din Alba a primit un mare ”DA”

Cerere în căsătorie cu TIR-ul. Asta a pus la cale un tânăr din Ocna Mureș, șofer de camion, pentru a-i face o surpriză femeii cu care intenționează să își petreacă viața.

Sebastian are 23 de ani, iar iubita sa Mădălina 21 de ani. Au o relație de 2 ani și 3 luni, iar bărbatul și-a dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și este momentul să facă pasul cel mare.

YouTube video

Sâmbătă 1 aprilie, Sebi a pus în scenă cererea în căsătorie, folosind camionul pe care lucrează, ajutat de mai mulți complici.

Mădălina a fost luat de viitoarea soacră la cumpărături, fără să știe ce urmează să se întâmple. Șeful și colegii lui Sebi au împodobit mai multe camioane cu mesajul ”Vrei să fi soția mea” și ”Te iubesc” și le-au aranjat în parcarea de Pepco-Penny din oraș, în așa fel încât tânăra să vadă întrebarea la ieșirea din magazin.

Odată ieșită în parcare, Mădălina a fost întâmpinată de Sebi cu un buchet imens de trandafiri roșii. Tânărul a îngenuncheat cu inelul în mână și a rostit întrebarea scrisă pe camioane. Evident, răspunsul ei a fost “DA!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea