VIDEO: Cerere de căsătorie, în sala de cinema din Alba Iulia. Cum și-a surprins iubita un tânăr, când i-a cerut să-i fie alături pentru tot restul vieții

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

De o surpriză neașteptată și emoționantă, pe care o va ține minte cu siguranță toată viața, a avut parte o tânără din județul Alba. Este vorba despre Dalia Comșa, pentru care o invitație la film s-a transformat într-una pentru tot restul vieții.  

Iubitul ei, Cornel Ionuț Duca din Teiuș, a dorit ca atunci când își cere ”jumătatea” în căsătorie să fie cea mai specială zi pentru ei, așa că a pus la cale o surpriză la care nici că se aștepta viitoarea mireasă. I-a cerut să-i fie alături pentru tot restul vieții la cinematograf, în fața prietenilor și a spectacorilor prezenți în sală.

ELIT

După ce a gândit zile întregi scenariul, tânărul a pregătit un scurt videoclip, cu momente din viața lor, care a rulat pe ecran la sfârșitul filmului. În timp ce aleasa inimii lui privea uimită imaginile, Cornel s-a îndreptat cu un buchet de flori, s-a așezat în genunchi cu inelul de logdonă și a rositit marea întrebare ”Vrei să fii soția mea?”. Printre lacrimi de bucurie și emoție, Dalia a răspuns cu un glas răspicat ”DA„. Gestul tânărului a fost apreciat de cinefilii din sală, care l-au felicitat și l-au apludat îndelung.

Complici la surpriza lui Cornel au fost angajații  Colours Cinema Alba Mall, care de fiecare dată răspund pozitiv unei astfel de propuneri.

Dalia și Cornel formează un cuplu de peste un an.

Le dorim tinerilor o viață plină de bucurii și armonie. Să fie într-un ceas bun!

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

1 comentariu

romaantica 24 martie 2017 at 12:46

superb.. asemenea evenimente ar trebui incurajate …

Comentariile sunt oprite