Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: ”Bombe pe roți” pe drumurile județului Alba. Două situații în care, șoferii prea grăbiți au fost la un pas de dezastru

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accidentele mortale sau foarte grave produse în ultima perioadă pe drumurile județului, în care doi tineri au murit, sau alți protagoniști au ajuns în spital, nu sunt o lecție pentru unii conducători auto din Alba.

depasireSe pare că există în continuare șoferi prea grăbiți sau prea siguri pe ei, care sunt un adevărat pericol pentru participanii la trafic, riscându-și chiar propria viață prin manevre de depășire riscante.

Două asemenea situații au fost filmate zilele trecute de un șofer cu camera la bord, care a postat video-urile pe You Tube:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea