Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO. Autostrada A10, Sebeș-Turda, lotul 1: Se demolează vechiul pod peste DN1 de la Pârâul Iovului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda, s-a reluat lucrul, însă deocamdată destul de timid, vremea fiind în continuare neprielnică.

La viitorul nod rutier Alba Iulia Nord, la Pârâul Iovului, sâmbătă, o echipă de 5-7 muncitori, lucrau la demolarea vechiului pod de pe DN 1, circulația fiind deviată pe un nou amplasament încă din luna noiembrie a anului trecut.

În această zonă va fi construit un pod metalic, din grinzi de tip COR-TEN, în această zonă DN 1 urmând să suptratraverseze autostrada.

În luna decembrie 2018, lucrările pe secțiunea care include Alba Iulia Nord erau la circa 35%. Acest lucru face puțin probabilă finalizarea acestei lucrări până la finalul anului 2019, așa cum susțin cei de la Asociația Pro Infrastructura, chiar dacă antreprenorul general Impresa Pizzarotti e mult mai optimist.

Lotul 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda are 17,1 kilometri și se întinde de la Sebeș până la Pârâul Iovului.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea