Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, la ora nodurilor rutiere de la Sebeș și Alba Iulia Nord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, la ora nodurilor rutiere de la Sebeș și Alba Iulia Nord

Pe Autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, antreprenorul Pizzarotti este în continuare bine mobilizat, la ambele noduri rutiere: la Sebeș și la Alba Iulia Nord, chiar dacă au trecut alegerile parlamentare.

Astăzi, în nodul rutier Sebeș se asfalta breteaua 3, antreprenorul reușind astfel să protejeze balastul stabilizat pentru o iarnă mai serioasă. Breteaua 3 a nodului rutier Sebeș face legătura între autostrăzile A1 și A10. Ea asigură direcția Turda-Sibiu fiind proiectată pentru o viteză de 80 km/h.

YouTube video

La nodul rutier Alba Iulia Nord constructorul este mobilizat pentru a da în circulație cât mai repede, posibil până de Crăciun, drumul național pe vechiul amplasament. Au fost montați parapeții și sistemul de iluminat, iar Elis Pavaje lucra la cele două sensuri giratorii. La sensul giratoriou existent deja la Alba Iulia Nord se modifică intrările din drumul național și de la breteaua care face legătura cu autostrada.

Citește și: VIDEO| Minune pe autostrada A10 Sebeș – Turda lotul 1: Chiar dacă au trecut alegerile, mobilizare puternică în zona Alba Iulia Nord

La sensul giratoriu din apropiere de Sântimbru, care face parte din viitorul nod rutier Alba Iulia Nord, Elis Pavaje așternea astăzi balast stabilizat.

Tot la nodul rutier Alba Iulia Nord, pe calea 1 (sensul de mers Sebeș-Turda), la pasajul peste calea ferată, bucovinenii de la BAXCOM lucrau la armături.

YouTube video

Antreprenorul lotului 1 încearcă ca până de Crăciun să dea în circulație drumul național pe vechiul amplasament și să fluidizeze astfel circulația în zona Alba Iulia Nord.

Citește și: VIDEO | Imagini SPECTACULOASE de pe autostrada A10 Sebeș-Turda: Lotul 1, filmat integral din dronă, în ziua inaugurării

Potrivit declarațiilor constructorului, făcute pentru ziarulunirea.ro, până la data de 30 iunie 2021, autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, va fi finalizată complet, atât nodul rutier Alba Iulia Nord cât și nodul de la Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea